Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 19 та 20 жовтня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ в світлі осінніх променів. Фото: pexels

Афіша цікавих подій на ці вихідні в столиці вже в нашому матеріалі!

Ці вихідні в столиці мають потішити нас гарною погодою, тож вдома сидіти — точно не варіант. Ділимось з вами добіркою цікавих варіантів, куди піти в Києві 19 та 20 жовтня. Плануйте свій час разом з нами, що зробити ці вихідні незабутньо чудовими!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 19 та 20 жовтня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гарбуз Fest

Фестиваль присвячений головному герою осені — гарбузу, символу українських обрядів, достатку та народного гумору. На гостей чекає насичена розважальна програма: веселі конкурси для дорослих і дітей, цікаві ігри, квести та вікторини, виступи професійних артистів і творчих колективів. Не обійдеться й без святкового ярмарку народних майстрів, а також пізнавальних майстер-класів.

ДЕ? вулиця Академіка Тронька

КОЛИ? 19 жовтня 10:00-18:00

Концерт Latexfauna

19 жовтня Latexfauna запалить Київ в Stereo Plaza з енергійним концертом! На вас чекають нові вибухові треки та улюблені тропічні хіти, що вже підкорили серця слухачів. Крім того, будуть збирати кошти на вогневі засоби для знищення ворога. Тож беріть із собою найкращих друзів, одягайтесь та донатьте з запалом.

ДЕ? проспект Валерія Лобановського, 119

КОЛИ? 19 жовтня 19:00

Концерт Kola

Kola — українська співачка, авторка та виконавиця власних пісень, які на її концертах зал співає в унісон. Її творчість цінується не лише в Україні, але й за її межами. Вже цієї суботи зірка потішить шанувальників своїм концертом. Не проґавте цю подію!

ДЕ? Спортивна площа, 1

КОЛИ? 19 жовтня 19:00

Концерт Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян — український співак і автор пісень, який здобув популярність завдяки участі в шоу "Голос країни". Він є прикладом талановитого та наполегливого артиста, що, попри життєві виклики, продовжує створювати музику і збирати повні зали по всій Україні.

ДЕ? вулиця Виноградна, 2

КОЛИ? 19 жовтня 19:00

Київський тиждень критики

Київський тиждень критики пройде з 17 по 23 жовтня в кінотеатрі "Жовтень". Вже восьмий рік поспіль фестиваль відбудеться в столиці, і втретє — під час повномасштабної війни. На цьогорічному постері зображена Селена Гомес, зірка фільму "Емілія Перес", який став хітом Каннського фестивалю цього року. За цю роль акторка отримала нагороду на Лазурному узбережжі.

ДЕ? вул. Костянтинівська, 26

КОЛИ? 19-20 жовтня 12:00-21:00

Harry Potter. Музика з фільмів у виконанні оркестру

Симфонічний концерт. Фото: соцмережі

Згадайте свої перші емоції під час перегляду фільмів про Гаррі Поттера. Як музика чарівним чином створювала атмосферу магії цього світу? Ви відчували захоплення, радість, щастя або навіть усе це одночасно. Ці фільми, їхні персонажі та музика залишили незабутній слід у вашому серці. Приходьте та пориньте у звучання саундтреків з улюбленої саги в симфонічному виконанні.

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

КОЛИ? 20 жовтня 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще принагідно нагадуємо, що зовсім скоро ми будемо відзначати наймістичніше свято року — Хелловін. Тому радимо напередодні подивитись 10 культових серіалів про відьом.