Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 21 по 25 жовтня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Куди піти у Києві. Фото: pexels

Ділимось найцікавішими подіями в столиці

Осінь триває. На вулиці стає дедалі холодніше. Але це не привід сидіти вдома й пропускати це цікаве життя. Одягайтесь тепліше. Ми зібрали список подій, які точно варто відвідати цього тижня в столиці. Про те, куди піти в Києві з 21 по 25 жовтня, читайте далі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 21 по 25 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Парк Тролів

У столичному парку Співоче триває виставка квіткових інсталяцій, створених із десятків тисяч хризантем. Головними персонажами події стали казкові тролі, які завдяки спеціальним механізмам можуть рухатися і "оживати".

ДЕ? вулиця Лаврська, 33

КОЛИ? 21 жовтня 10:00-20:00

Конференція Vogue Ukraine

Конференція Vogue Ukraine — це важлива професійна подія, яка збирає разом провідних міжнародних та українських фахівців у галузях моди, медіа, освіти, цифрових технологій, бізнесу та соціального активізму. Захід має мультидисциплінарний формат, спрямований на пошук рішень для найактуальніших проблем сучасності. Цьогоріч конференція пройде в живому форматі вже вдруге від початку повномасштабної війни в Україні. Охоплюватиме такі теми, як майбутнє цифрових медіа, тренди та прогнози, а також технології та цифрові рішення.

ДЕ? вулиця Дорогожицька, 3

КОЛИ? 22 жовтня 11:00-20:00

Гелловін в музеї іграшки

Запрошуємо вас святкувати Гелловін разом із Державним музеєм іграшки! На вас чекають: квести, майстер-класи та неймовірна святкова атмосфера. Буде моторошно і весело!

ДЕ? Кловський спуск, 8

КОЛИ? 23 жовтня 10:00-18:00

Концерт Onuka

Onuka готується до однієї з найвидатніших музичних подій цієї осені — великого концерту спільно з Національним академічним оркестром народних інструментів України (НАОНІ), який відбудеться 24 жовтня у МЦКМ (Жовтневий палац). На сцені збереться понад 50 музикантів, які гратимуть на більше ніж 40 національних інструментах. Серед них будуть: бандури, цимбали, кобзи, басоля, ліра, телинка, козобас, сурма, бугай, флояра, дуда, дримба, рубель, береста. Подія обіцяє бути феєричною!

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1 24 жовтня 19:00

КОЛИ? 24 жовтня 19:00

Оскароносні саундтреки при свічках

Запрошуємо вас на незабутній вечір легендарної кіномузики при свічках! У програмі звучатимуть твори найвідоміших кінокомпозиторів сучасності. Ви почуєте треки з таких стрічок, як "Відпустка за обміном", "Один вдома", "Індіана Джонс", "Гаррі Поттер" та "Хоробре серце".

ДЕ? вулиця Бориса Грінченка, 7

КОЛИ? 25 жовтня 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вам хочеться посидіти вдома, то радимо подивитись головні серіали жовтня. На нас чекають пригоди Супермена, колишнього якудзи та розлюченого психотерапевта!