Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 28 жовтня по 1 листопада

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Цікаві події в Києві з 28 жовтня по 1 листопада.Фото: pexels

Ділимось найцікавішими подіями в столиці, які відбудуться цього робочого тижня

Ось і добігає кінця останній тиждень жовтня. Пройде він в роботі та домашніх турботах, але ніщо нам не заважає зробити його яскравим та цікавим. Про те, куди піти в Києві з 28 жовтня по 1 листопада, читайте далі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 28 жовтня по 1 листопада.

Ексклюзивний сеанс звукотерапії DJ+Sound Healing

28 жовтня о 19:00 в Pochayna Event Hall пройде сеанс звукотерапії в рамках проєкту "Музика зцілює". Музиканти використовують рідкісні вібраційні інструменти, які впливають на тіло й психоемоційний стан слухачів. Вібрації занурюють у стан глибокого розслаблення, допомагаючи позбутися тривог і відчути гармонію. Цей сеанс буде доповнений містичними нотками до Гелловіну, щоб допомогти учасникам заглибитися у власні таємниці.

ДЕ? проспект Степана Бандери 23

КОЛИ? 28 жовтня 19:00

Гелловін в музеї іграшки

Чудова можливість зануритися в захопливу атмосферу містичного святкування Гелловіну! На вас очікують квести, майстер-класи та неймовірна святкова атмосфера. Буде моторошно і весело!

ДЕ? Кловський спуск, 8

КОЛИ? 29 жовтня 10:00-18:00

Концертна програма "Українське фентезі"

30 жовтня жителі та гості столиці зможуть вперше насолодитися живим виконанням унікальної концертної програми, що об'єднує народні мелодії з авторськими композиціями в стилі українського фентезі. На вас чекає затишна атмосфера при світлі тисячі свічок, чарівні звуки струнних інструментів та фортепіано, а також мінівиставка казкових ілюстрацій Олександри Дікої.

ДЕ? Ярославів Вал, 7

КОЛИ? 30 жовтня 19:00

Концерт Zwyntar

Zwyntar — київський дарк-кантрі гурт, який готує для своїх шанувальників моторошне шоу на Гелловін. Подаруйте собі вечір в атмосфері темного кантрі та похмурого фолку. А частина цього "подарунку" буде перерахована на потреби бригади НГУ "Азов".

ДЕ? вулиця Січових Стрільців, 37-41

КОЛИ? 31 жовтня 18:30

Конференція Plan B

А цю п’ятницю пропонуємо вам закінчити на нетрадиційний професійній ноті. Plan B — це конференція для підприємців і професіоналів, присвячена темі розширення бізнесу за допомогою персонального бренду. На вас чекає багато корисної інформації від успішних та відомих експертів української індустрії.

ДЕ? вулиця Дорогожицька, 3

КОЛИ? 1 листопада 09:00-20:30

А якщо вам хочеться посидіти вдома, то радимо подивитись головні серіали жовтня. На нас чекають пригоди Супермена, колишнього якудзи та розлюченого психотерапевта!