Три секрети краси Зендеї, які допомагають їй завжди виглядати ефектно

Догляд за обличчям і тілом

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Актриса має певні правила догляду за собою

Зендея вже давно отримала статус ікони стилю. Але крім розкішних образів, зірка ще й славиться неймовірною вродою. На червоних доріжках та у звичайному житті вона виглядає свіжо, гарно та доглянуто. Нам вдалось дізнатись кілька секретів краси актриси. Записуйте!

Секрети краси зірок цікавлять багатьох шанувальників. Так цікаво, чим вони користуються, які хитрощі мають у своєму арсеналі та як їм вдається завжди виглядати на всі сто. На порталі elle.ua ми знайшли кілька секретів краси Зендеї, якими радо ділимось з вами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Волосся

Зендея дуже цінує своє природне волосся. Вона намагається рідше використовувати гарячі інструменти для укладання, а улюбленою зачіскою називає трохи недбалі локони. А ще після миття голови вона зазвичай наносить незмивний бальзам Miss Jessie’s Multicultural Curls, який допомагає надати локонам чіткості.

Догляд за шкірою

Зендея обожнює різноманітні сироватки та завжди завершує їх нанесення зволожувальним кремом. Враховуючи, що її шкіра схильна до сухості, вона ніколи не пропускає ранковий ритуал зволоження. Крім того, акторка суворо дотримується "золотого" правила — завжди знімає макіяж перед сном.

Макіяж

Зірка серіалу "Ейфорія" та фільму "Дюна" пишається своєю шкірою та тим, що може обійтися без макіяжу. Дійсно, її бездоганний тон шкіри не потребує маскування недоліків. Актриса зізнається, що макіяж робить лише тому, що це весело.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як зберегти красу шкіри після 40 років. Вам знадобиться SPF, гіалуронова кислота, здоровий сон та ще кілька секретів, які використовує сама Дженніфер Еністон.