Як Меган Фокс вдається не старіти? Два секрети краси зірки, про які вона довго мовчала

Догляд за обличчям і тілом

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Меган Фокс ділиться своїм головним б'юті-трюком для сяючої шкіри. Фото: соцмережі

Прості б'юті-ритуали Меган Фокс допомагають їй роками залишатись доглянутою та красивою

Меган Фокс просто зачаровує своєю красою. Багато дівчат бачать в ній ідеал і модну ікону. Хоча деякі скептики стверджують, що її зовнішність — це результат численних пластичних операцій, ми постараємося розвінчати ці міфи та розкажемо, як актрисі вдається виглядати настільки приголомшливо!

У свої 38 років Меган Фокс продовжує отримувати тисячі компліментів від прихильників у соцмережах завдяки бездоганній зовнішності, яка з роками майже не змінюється.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Насправді в арсеналі зірки є два секрети краси, які допомагають їй зберігати красу шкіри. Фокс відверто розповідає, що у повсякденному житті вона віддає перевагу мінімальному макіяжу. Оскільки на різних заходах їй часто роблять інтенсивний макіяж, у звичайні дні вона або взагалі обходиться без нього, або використовує його мінімум.

Однак без дечого Меган обійтись не може. Вона щодня наносить на свою шкіру олію виноградних кісточок, запевняючи, що саме цей засіб допомагає їй зберігати шкіру в хорошому стані та боротися із сухістю.

На обличчя Меган Фокс наносить суміш олії та зволожувального крему, що допомагає шкірі відновлюватися після макіяжу та важких днів. Увечері Меган любить приймати душ, а після використання ароматних гелів наносить кілька крапель олії виноградних кісточок на своє тіло.

Ну і в Меган Фокс є ще один секрет краси. Вона постійно п'є риб'ячий жир. За словами зірки, завдяки цьому вона почувається краще, а її шкіра з роками не втрачає пружності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Меган Фокс вперше перелічила свої пластичні операції. Зірка також пояснила, чому досі не зробила собі великі сідниці, про які давно мріє.