7 ідей балаяжу на темне волосся, які треба показати своєму перукарю (ФОТО)

Догляд за волоссям
509

Тамара Черкасова

Журналістка

Балаяж на темне волосся — чудовий спосіб оновити колір і не стати заручницею постійного фарбування коренів. Редакція Хочу розповідає про те, як може виглядати фарбування балаяж на темне волосся і ділиться фото ідей для походу в салон краси.

Легкий балаяж на темне волосся: ідеї для походу в салон

Балаяж — це техніка фарбування волосся, яка включає ручний розпис для створення, здавалося б, природних, засмаглих відблисків, розповіла byrdie.com колористка Еббі Халіті. Експертка також поділилася з виданням фото балаяжу на темне волосся, яке варто показати своєму перукарю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багатошарові відтінки

Фото — byrdie.com

Це фото балаяжу на темне волосся варто уважніше розглянути тим, хто наважується на таке фарбування вперше. Багатошарові відтінки ідеально підійдуть для першого балаяжу. Тим більше, вони надають теплоту природного кольору волосся.

Балаяж "Сонячний поцілунок"

Фото — byrdie.com

Натуральні брюнетки можуть пожвавити свій колір, додавши балаяж, який створює вигляд вигорілого, але не дуже світлого кольору. Для створення такого ефекту попросіть колориста зробити кремові світлі відблиски, які поступово доходять до темно-коричневого коріння. Таке змішання дасть об'ємний та літній ефект.

Натяк на балаяж

Фото — byrdie.com

Такий гарний балаяж на темне волосся ідеально підходить для посилення блиску, текстури та створення природного ефекту.

Кучерявий балаяж

Фото — byrdie.com

Кучерявий балаяж, як у Зендеї, - це урок невимушеного гламуру. Для такого фарбування підійдуть теплі тони, не дуже світлі тони, які додадуть волоссю густоти, а образу сміливості.

Карамельний балаяж

Фото — byrdie.com

Теплий карамельний балаяж надає текстури та життя темно-коричневого кольору. Такий варіант фарбування - чудовий приклад того, як колір може змінюватися на довгому волоссі і при цьому виглядати природно.

Брондовий балаяж

Фото — byrdie.com

Для такого фарбування варто вибрати рівні частини коричневого та світлого кольору, тобто бронзового кольору.

Каліфорнійський балаяж

Фото — byrdie.com

М'який перехід виглядає ідеально вигорілим та легким. Брюнетки можуть стати всього на кілька тонів світлішими, при цьому варто зосередити світлі відтінки тільки на рамці обличчя, щоб воно виглядало тонким, але об'ємним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповіли та показали 13 відтінків світлого кольору волосся, які у тренді у 2024 році. Ви точно знайдете щось до душі у цьому списку.