Наймодніша зачіска цієї осені: як повторити культову укладку Сабріни Карпентер (ФОТО)

Догляд за волоссям
937

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/

Розповідаємо секрети краси цієї красуні

Ефектний макіяж Сабріни Карпентер ми вже обговорювали. А тепер поговоримо про ще одну незмінну частину образу співачки — її розкішну укладку, яка має всі шанси стати наймоднішою зачіскою осені 2024 року. Детальніше про це читайте далі в нашому матеріалі.

Сабріна Карпентер поєднує у своєму образі різноманітні стилі, найбільш впізнаваним з яких є ретро пін-ап. Вона впроваджує цю естетику у свій одяг і зачіски, натхненні зірками минулих років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найулюбленішою укладкою співачки є локони, з якими вона з’являється майже завжди й всюди. Але тут є важливий момент: вони мають бути доволі об’ємними та легкими.

Фото: instagram.com/sabrinacarpenter/

На щастя, цю зачіску без зайвих труднощів може повторити кожна дівчина. По-перше, кучері мають бути м'якими, тож варто підкручувати лише кінчики волосся. Уникайте створення надто тугих завитків або дрібних серферських локонів.

По-друге, зачіска повинна бути об'ємною. Для цього використовуйте великі бігуді та мус. І, по-третє, доповнюйте образ елементами, що підкреслюють вашу жіночність: ніжним макіяжем або бантиками, як це робить часто Сабріна Карпентер!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Сабріна Карпентер — ще та поціновувачка українських брендів. Нещодавно вона "запалила" на сцені у сукні від Frolov.