Модні зачіски для дівчаток на 1 вересня 2024: красиві та практичні ідеї з фото та відео

Догляд за волоссям

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фантастичні зачіски для школярок на 1 вересня. Фото: instagram.com/anastasiya_beauty_if/

Показуємо трендові зачіски для маленьких школярок

1 вересня — це не лише початок нового навчального року, але й чудова можливість для дівчаток продемонструвати свій стиль і індивідуальність через зачіску. Якщо ви шукаєте ідеї для модних і практичних зачісок для дівчаток, ось кілька актуальних варіантів на 2024 рік, які допоможуть вашій дитині виглядати яскраво та стильно на святі першого дзвінка.

Коси залишаються популярними й у 2024 році. Вони не лише красиві, але й дуже практичні. Це можуть бути різноманітні складні плетіння, звичайні кіски, колоски. Хвостики — це класичний вибір для школи, який легко адаптувати під будь-який стиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також доволі святковим варіантом будуть різні варіації локонів. Прикрасити таку зачіску можна бантом, квітами або красивими шпильками. Пучки — це ще один варіант, який підходить як для навчання, так і для особливих випадків. Вони можуть бути оздоблені плетіннями, або звичайними. В будь-якому випадку, така зачіска виглядатиме природно і стильно, а ще буде дуже зручною для ранкових годин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незалежно від того, яку зачіску ви виберете для своєї донечки, головне — щоб вона була зручною і відповідала її стилю. Сподіваємось, ці ідеї допоможуть вам знайти ідеальний варіант на 1 вересня 2024 року!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як зробити модні кучері на 1 вересня без плойки та при відключенні світла. Збережіть собі цей лайфхак на всяк випадок!