Експерти назвали ТОП-5 стрижок цієї осені: стильно, модно і дуже ефектно! (ФОТО)

Догляд за волоссям

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

П'ять стрижок, які будуть всюди цього сезону. Фото: instagram.com/sabrinacarpenter

Ці стрижки обирає Сабріна Карпентер, Дженна Ортега та інші зірки

З наближенням осені багато хто починає оновлювати свій гардероб. А для когось це ідеальний час змінити стиль, у тому числі зачіску, яка відіграє важливу роль у створенні нового образу. Тож радимо вам дізнатись про 5 модних стрижок на осінь 2024 року!

Відомі перукарі Лаура Полко та Кріс Епплтон вважають, що цього сезону в моді будуть об'ємні зачіски з довгим волоссям, укладеним шарами, та пасмами, що нагадують стиль 90-х. Водночас стилісти зазначають, що класичні стрижки нікуди не пропадуть й теж будуть в тренді восени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модні осінні стрижки 2024

Чубчик-шторка нікуди не зникне найближчим часом. Ця зачіска додає будь-якому образу нотку легкості та привабливості. А ще фахівці завіряють, що личить такий чубчик кожному! ;)

Найпопулярніші стрижки осені 2024. Фото: соцмережі

Прямий боб — це класична стрижка, яка завжди виглядає стильно та елегантно. Багато зірок роблять ставку на різні варіації бобу — від сильно коротких до подовжених варіантів, однак Кріс Епплтон каже, що довжина до підборіддя — це найкращий вибір.

Найпопулярніші стрижки осені 2024. Фото: соцмережі

Ретро-стрижки — це гарячий тренд 2024-2024 року. Поєднання чубчика-шторки з об'ємною стрижкою на основі шарів повертає нас до моди 70-х. Кріс Епплтон радить використовувати природну текстуру волосся для створення подібного образу.

Найпопулярніші стрижки осені 2024. Фото: соцмережі

Стрижка довгий каскад — чудовий вибір для тих, хто хоче зберегти довжину волосся, але внести трохи новизни. Лаура Полко відзначає, що злегка недбало укладені шари створюють сексуальний і водночас милий образ.

Найпопулярніші стрижки осені 2024. Фото: соцмережі

Довгий боб ("лоб") — теж вдалий варіант. Особливо для тих, кому не до душі надто коротке волосся.

Найпопулярніші стрижки осені 2024. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 5 стильних аксесуарів для волосся, які будуть в моді весь рік. Це вибір справжніх модниць!