4 зачіски, які "зістарять" будь-яку жінку: краще відмовтесь від них після 40 (ФОТО)

Догляд за волоссям

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Яких зачісок краще уникати після 40 років. Фото: freepik

Це вельми популярні зачіски

Жінкам після 40 років важливо уважно підходити до вибору зачіски, оскільки невдало підібрана стрижка чи фарбування можуть будь-якій красуні додати зайвих років. Дізнайтесь, який стрижок та фарбувань краще уникати, щоб виглядати свіжо та молодо.

Деякі варіанти зачісок здатні підкреслити зморшки, тому жінкам у цьому старшому варто відмовитися від них. У цьому переліку — три види стрижок та одне не зовсім вдале фарбування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прямий чубчик
Попри те, що він може приховати зморшки на лобі, прямий чубчик привертає увагу і може підкреслити "гусячі лапки" біля очей. Краще вибрати чубчик-шторку — він стильний і підходить для жінок після 40 років.

Стрижки, які додають зайвого віку. Фото: соцмережі

Каре
Ця стрижка відкриває шию, яка з віком може виглядати не такою молодою. Тому краще уникати надто коротких варіантів каре, а якщо хочеться щось змінити, обрати подовжений варіант.

Стрижки, які додають зайвого віку. Фото: соцмережі

Чорний колір волосся
Для жінок із природним чорним волоссям освіжити образ можна за допомогою бразильського блонду. Проте, якщо у вас світле волосся і ви хочете кардинальних змін, перехід на чорний колір може візуально додати років. Краще робіть ставку на шоколадні та каштанові відтінки.

Зачіски, які додають зайвого віку. Фото: соцмережі

Стрижка піксі
Зазвичай короткі стрижки візуально додають віку. Піксі часто вибирають жінки старші 50 років, можливо, через зручність. Але якщо ви не хочете виглядати значно старшою за свій вік, краще підберіть собі іншу коротку стрижку.

Стрижки, які додають зайвого віку. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, від яких 3 продуктів для волосся краще відмовитись у холодну пору року. Вони зроблять тільки гірше.