Не підведе навіть у найспекотніші дні: як зробити легкий та стійкий літній макіяж (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/patrickta/

Розкриваємо секрети бездоганного літнього макіяжу

Ми частенько ділимось з вами beauty-порадами. Наприклад, розкриваємо секрети бездоганного макіяжу Меган Маркл , або розповідаємо, як фарбує губи Кайлі Дженнер. Та влітку ці всі лайфхаки можуть нам не допомогти, якщо не знати правил макіяжу в спеку. З наближенням спекотних днів ми підготували для вас поради щодо створення ідеального літнього макіяжу, щоб ви могли відчувати себе комфортно і виглядати на мільйон.

Літо — прекрасна, але вимоглива пора року, що вимагає дотримання певних правил, особливо у макіяжі. Важливо враховувати ці особливості, адже невідповідний макіяж у спеку може мати негативні наслідки: розмазана туш і тон не додають чарівності. Тому легкий макіяж, адаптований до спеки, є не тільки модним трендом, але й необхідністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Макіяж у спеку: 10 корисних порад

  1. Для літнього макіяжу обирайте косметику з SPF-захистом. По-перше, вона не "потече" від сонця, а, по-друге, захистить вас від його негативного впливу.

  2. Наносіть декоративні засоби методом "вбивання". Так вони втрамбуються в шкіру та навряд чи потечуть.

  3. Продукти з рідкою текстурою розподіляйте за допомогою пензлика, щоб шкіра поглинала лише необхідну кількість засобу, а надлишки залишалися на аплікаторі.

  4. Для вирівнювання тону шкіри використовуйте ВВ-крем або легкий флюїд з тонувальним ефектом. А для маскування недоліків — кремовий консилер. Завершіть підготовку обличчя фіксуючою пудрою з напівпрозорою текстурою, яка забезпечить шовковисто-матовий фініш.

  5. Використання бази під тіні мінімізує ризик розмазування косметики на очах. Пам’ятайте про це!

  6. Для макіяжу очей на цілий день замість олівця обирайте підводку. А для яскравих акцентів використовуйте кремові тіні, які легко наносяться і довго тримаються.

  7. Зафіксуйте брови гелем — так вони від вас нікуди не втечуть. ;) А для створення виразного погляду використовуйте водостійку туш.

  8. Уникайте надто яскравих блисків для губ, оскільки вони можуть розтікатися від спеки. Оберіть прозорий бальзам-блиск з легким мерехтінням для гармонійного вигляду. Цього літа особливо популярні тінти для губ, які точно будуть триматись весь день.

  9. Якщо віддаєте перевагу помаді, оберіть сатинову. Вона забезпечує рівне покриття і легке сяйво, створюючи ідеальний баланс між матовим і глянцевим фінішем.

  10. Завершіть стійкий макіяж рум'янцем на щоках. У спеку найкраще підходять рум'яна з кремовою текстурою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще раніше ми розповідали, як ідеально нафарбувати губи . Якщо скористаєтесь цим трюком, то вам будуть заздрити усі!