Як зробити ідеальний макіяж очей за хвилину: вам треба вата, ватна паличка і клейка стрічка (ВІДЕО)

Макіяж

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Макіяж очей. Фото: freepik.com

Візажистка обрала макіяж у бежевих відтінках, але ви можете експериментувати з колірною гамою

Раніше ми писали, як зібрати косметичку для подорожі. Та якщо раптом ви, пакуючись, забули покласти у неї пензлики - не проблема! У цій статті розповідаємо, як зробити крутий макіяж навіть без них.

Турецька візажистка Шейма Топрак поділилась зі своїми підписниками цікавим лайфхаком. Блогерка показала, як зробити красивий макіяж без використання пензликів. Для цього вам знадобляться вата, ватна паличка, клейка стрічка і палетка улюблених тіней.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Макіяж без пензлика: як зробити

► Спочатку відріжте кілька сантиметрів клейкої стрічки та наклейте її (під кутом приблизно 45 градусів) біля зовнішнього кута ока.

► Потім за допомогою шматка вати нанесіть базовий колір тіней (Шейма обрала бежевий) на всю повіку. Нанесіть трошки темніший відтінок тіней на зону повіки, яка ближче до зовнішнього кута ока та хвостика брови.

► Зробіть стрілки. Для цього за допомогою ватної палички та темних тіней проведіть лінію від середини ока (по лінії росту вій) і до середини клейкої стрічки.

► Додайте трішки сяйва, нанісши тіні з шиммером. Готово!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Кім Кардаш'ян показала сексуальний макіяж з червоною помадою. Подивитися на нього ближче можна у цій статті.