Цвіте та пахне після розлучення з Беном Аффлеком! Джей Ло показала круту ідею для "макіяжу помсти" (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дженніфер Лопес розквітла після розлучення з Беном Аффлеком. Фото: instagram.com/jlo/

Схоже, чергове розставання з актором пішло на користь зірці

55-річна Дженніфер Лопес не перестає захоплювати нас своєю красою навіть після розлучення з Беном Аффлеком. В Мережі вже не перший місяць ходять чутки про те, що зіркове подружжя більше не разом. Підтверджує це й той факт, що свій день народження Джей Ло відсвяткувала без чоловіка (вже напевно колишнього). Та зірка не сумує через невдачу на любовному фронті й показує нам не тільки ефектні образи, а й розкішні ідеї для макіяжу.

В англійській мові є цікаве визначення — revenge makeup (макіяж помсти). Чимало beauty-блогерів в ТікТоці назнімали багатенько відео з цим видом макіяжу. Його заведено робити після розставання, щоб чоловік зрозумів, кого він втратив. Зазвичай цей макіяж має на меті підкреслити усі переваги зовнішності та зробити з будь-якої дівчини справжню зірку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схоже, до цього revenge макіяжу вдалась і Дженніфер Лопес. Днями знаменитість опублікувала серію фото, на яких буквально засліпила шанувальників своєю красою.

Вона нанесла кілька коричневих відтінків тіней на повіки, додала стрілки, щоб виділити свої очі ще більше, а також не забула підвести нижню повіку. Для губ Джей Ло використала олівець та глянцевий блиск карамельного кольору. Все просто, але неймовірно красиво, тому беріть до уваги! ;)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно Дженніфер Лопес показала схудлу фігуру. Зараз акторка перебуває у чудовій формі, яку сміливо демонструє фанам!