Ставка на сексуальність: Хлої Кардаш'ян показала ефектний осінній макіяж (ФОТО)

Макіяж
1 068

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/khloekardashian

Ловіть цікаву ідею модного макіяжу на осінь 2024

Ви вже теж чекаєте на осінь? Тоді радимо придивитись до нового макіяжу Хлої Кардаш'ян. Зірка, яка нещодавно розповіла, як позбулась зайвої ваги, розбурхала Мережу своїми гарячими фото. Дивіться в нашому матеріалі!

Хлої Кардаш'ян знову в центрі уваги. Днями зірка реаліті опублікувала серію спекотних фото, на яких вона позує в розкішній тигровій сукні та демонструє свої форми. Але нас більше цікавить не фігура знаменитості, а її макіяж. Адже на цих кадрах Хлої з’явилась чи не з наймоднішим осіннім мейк-апом — сексуальним нюдом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви хочете восени 2024 року виглядати так само ж ефектно, як ця зірка, записуйте. Вам потрібен легкий тональний крем, який добре перекриває недоліки. Не обійдетесь без контурингу та рум'яна, які допоможуть зробити риси обличчя виразнішими. Густо профарбуйте вії тушшю, але перед цим нанесіть темно-коричневі тіні й добряче їх розтушуйте. А ось губи фарбуйте помадою в коричневих відтінках, трішки виходячи за контур.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Джей Ло показала круту ідею для "макіяжу помсти". Зірка цвіте та пахне після розлучення з Беном Аффлеком!