Кайлі Дженнер "засвітила" пишне декольте та трендовий макіяж з рум'янами (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/kyliejenner

Зірка показала красивий макіяж на кожен день

Кайлі Дженнер, яка нещодавно прикрасила обкладинку британського Vogue у рукавичках від українського бренду, потішила шанувальників новими спекотними фото. Зокрема зірка показала не тільки пишні форми, а й модний осінній макіяж. Фото дивіться далі в нашому матеріалі!

Яскраві рум'яна вже стали популярним елементом макіяжу. Однак, цей тренд має безліч варіацій: одні надають перевагу рожевим відтінкам, інші — кораловим, а деякі комбінують одразу кілька кольорів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кайлі Дженнер також обожнює яскраво виділені щоки й майже завжди наносить рум'яна. Днями вона поділилася чарівним осіннім макіяжем, який чудово підходить як для роботи, так і для побачень.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Відтворити макіяж Кайлі Дженнер доволі легко. Спочатку нанесіть легкий тон, приховайте недоліки за допомогою консилера та переходьте до рум'ян. Щоб вони виглядали яскраво, використовуй такий трюк: спершу потрібно нанести рідкий продукт, а потім закріпити його сухим у тому ж відтінку. Очі можна підкреслити коричневими тінями, вії — чорною тушшю, а на губи нанести матовий нюдовий тінт, як зробила це знаменитість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про дієту Кайлі Дженнер, яка допомогла їй скинути 40 кілограмів. Зірка вживала багато зелені та зовсім не їла молочних продуктів.