Просто копія Одрі Гепберн! Лілі Коллінз показала свій ретро-макіяж в 4 сезоні "Емілі в Парижі" (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Лілі Коллінз дивує схожістю з Одрі Гепберн. Фото: instagram.com/lilyjcollins/

Чарівна Лілі Коллінз повертає моду 20-х в новому сезоні "Емілі в Парижі"

Поки Катерина Кухар повторює образ Лілі Коллінз, зірка серіалу "Емілі в Парижі" надихається Одрі Гепберн. Днями актриса показала вельми цікавий макіяж, натхненний образом культової актриси, з яким вона знімалась в 4 сезоні нашумілого серіалу. Фото дивіться далі в нашому матеріалі!

Лілі Коллінз продовжує радувати своїх шанувальників стильними образами з серіалу "Емілі в Парижі". Цього разу вона представила ретро-лук, натхненний одним із культових образів Одрі Хепберн.

Актриса зібрала своє коротке волосся в ніжні кучерики біля обличчя, але основними акцентами став макіяж з витонченими стрілками та темною помадою. Цей образ одразу викликає асоціації з кінозірками 20-х років.

Щоб створити подібний макіяж, спершу необхідно ретельно вирівняти тон шкіри, адже рівний тон — основа бездоганного макіяжу. Далі додайте трохи рум’ян. Потім затемніть повіки коричневим відтінком і намалюйте стрілки. На нижній повіці під зіницею можна поставити кілька точок. Для губ оберіть темний блиск або помаду. Якщо бордовий здається занадто сміливим, можна зупинитися на коричневому відтінку.

Нагадаємо, що натхнення з минулого бере не тільки Лілі Коллінз. Днями Дженна Ортега показала давно забутий тренд в макіяжі, який був популярним у 90-х та повернеться в моду вже цієї осені.