Барбара Палвін показала макіяж з наймоднішою помадою цього сезону: від неї важко відірвати погляд (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модель Барбара Палвін. Фото: instagram.com/owengould

Колишній "ангел" Victoria's Secret замилувала новими фото з осіннім макіяжем

30-річна модель Барбара Палвін, яка нещодавно показала модну зачіску для школи чи університету, знову потішила шанувальників новими кадрами. Зірка продемонструвала стильний осінній макіяж з ліловою помадою на губах, який буде на піку популярності цього сезону. Фото дивіться далі в нашому матеріалі!

Барбара Палвін вже активно адаптує свій стиль до осені, попри теплу погоду. Її гардероб заповнюють темні тони, а для макіяжу вона вибирає більш стримані відтінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього разу Барбара обрала ліловий колір губ, який виглядає просто приголомшливо! Кадрами з цим макіяжем поділився візажист зірки Оуен Гулд.

Проте варто зазначити, що такий відтінок краще підходить дівчатам із холодним підтоном шкіри. Інші можуть виглядати так, ніби їх губи посиніли від холоду, тому радимо бути обережними, якщо ви намірились повторювати цей тренд.

Ця модна лілова помада чудово поєднується з холодними кольорами макіяжу, наприклад, сіро-коричневими тінями або рожевими рум'янами, як у Барбари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто спробувати цей образ. Можливо, він стане вашим фаворитом на осінь. ;) А ще нагадаємо, що нещодавно Сідні Свіні зачарувала вишуканим макіяжем в осінніх відтінках на кінофестивалі в Торонто. Погляньте на образ цієї зірки!