51-річна Гайді Клум ошелешила яскравим макіяжем очей (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Гайді Клум не боїться робити яскравий мейк. Фото: Getty Images

Супермодель Гайді Клум поділилася новими фото з ефектним макіяжем

Вік — не перешкода. Для Гайді Клум так точно! Нещодавно німецька супермодель на високих підборах вигуляла собак, а тепер поділилася портретними фотографіями в Instagram, показавши свій яскравий макіяж очей.

На фото 51-річна зірка демонструє дуже яскравий мейк, на який наважиться не кожна дівчина. Завдячує такому сміливому образу модель візажистці Лінді Хей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Візажистка створила макіяж для Гайді Клум, поєднавши рожеві та зелені відтінки тіней. Верхні повіки були підкреслені рожевим кольором, а нижні повіки та зовнішні куточки очей — зеленими стрілками.

Нагадаємо, що Гайді Клум співпрацювала з такими брендами, як Stiefelkönig, Birkenstock, Taft, Volkswagen. У 2008 році вона увійшла до топ-15 найбагатших моделей світу за версією Forbes. Модель також з'являлася в епізодах серіалів "Секс і місто", "Як я зустрів вашу маму" і "Відчайдушні домогосподарки". У 2022 році Клум випустила свою дебютну пісню "Chai Tea with Heidi" у співпраці з американським репером Snoop Dogg.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А раніше "ангел" Victoria's Secret Барбара Палвін замилувала ніжним макіяжем в персикових відтінках. Такий мейк личить усім!