Манікюр у готичному стилі: універсальний екстрим для модниць на осінь 20243 (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кінець жовтня — початок листопада — це період, коли в багатьох модниць присутні елементи декору на Хелловін. Після самого свята кажани, привиди і вампіру ховаються до наступного 31 жовтня, проте залишаються більш універсальні елементи: гарбуз, віник, чорний кіт. Так само і в манікюрі. Для вас — універсальний дизайн, який пасуватиме і на Хелловін, і для буднів листопада.

Нейл-майстри показали вишукані та екстравагантні нігті у готичному стилі. Містичне поєднання кольорової гами та малюнків зробить ваші руки схожими на ручки кінозірки із фільму фентезі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest@by_belka_nails

Манікюр у готичному стилі контрастний, незвичний і трішки вульгарний. Проте поєднання кольорів стильне, а малюнки складні, акуратні та вишукані. Об'ємні наклейки додають особливої уваги. Такі нігті хочеться розглядати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

Екстравагантний манікюр підійде під будь-який стиль одягу. Нейл-майстри переконані, що колір та дизайн нігтів може кардинально відрізнятися від відтінків одягу. Манікюр більше не приєднують до образу жінки. У тренді — наречені з ультрачервоними нігтями, і байкерші з ніжним, гламурним френчем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@inspired_beauty
@vishma_maharaj
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
@rock_your_nails@vo.tinoPinterest@taniaolag.nails.uzh@taniaolag.nails.uzh@taniaolag.nails.uzh@taniaolag.nails.uzh@taniaolag.nails.uzh@taniaolag.nails.uzh

Раніше ми писали про багатошаровий французький манікюр. Нейл-майстри показали складні дизайни френчу, який неможливо обійти стороною.

Головне фото: @taniaolag.nails.uzh