Нестандартний тваринний принт: як ще можна зробити манікюр (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Анімалістичний принт на нігтях — це не обов'язково замальовувати весь ніготь. Нейл-майстри показали, як іще можна зробити манікюр, аби тваринний принт пасував до будь-якого стилю. Раніше ми писали про осінній розпис нігтів, а тепер розкажемо, як можна зробити універсальний анімалістичний дизайн.

Нейл-майстри показали нігті зі тваринним принтом на будь-який смак. Ви можете обрати будь-який колір, що супроводжуватиме анімалістичний відбиток. Доречні як однотонні нігті, так і кольорові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@boutique.barinails

Не менш модно — французький манікюр у цьому стилі. Його можна зробити з підкладкою улюблених кольорів. Наприклад, на рожеві, помаранчеві і жовті частинки нігтів малюємо імітацію шкіри зебри, леопарда і тигра.

Pinterest

Трендово виглядають нігті у кольорі, на яких є часткове анімалістичне зображення. А ще можна поєднати декілька принтів хутра на одному нігті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest
Pinterest
@astra_nailartist
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
@nailsbypaulin
Pinterest
Pinterest
Pinterest
@paznokcie_z_instaagrama

Раніше ми писали про “цукеркові” нігті. Нейл-майстри показали, як можна вишукано зробити манікюр, який буде імітувати цукерки. Такий манікюр підходять як для довгих, так і для коротких нігтів.

Головне фото: Pinterest