Білі, сніжні нігті: стильний манікюр для зими і Нового року (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви плануєте іти на корекцію, і найбільше любите білий колір, поєднайте його із модними зимовими елементами. Раніше ми писали, як зробити гламурні новорічні нігті, а тепер розкажемо, як може виглядати святковий манікюр із поєднанням білого кольору.

Нейл-майстри порадували любителів білих нігтів новинками дизайну. Для вас — об'ємні малюднки светра, сніжинок, слідів, рукавичок із акрилової пудри. В моді — блискучі сніжинки. Їх можна малювати вручну, а можна зробити за допомогою стемпінгу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

Із білим кольором поєднується будь-який малюнок. Доречно виглядатиме і ялинка, і сніговики, і новорічний годинник. В моді — тваринки, одягнені у шапку і шарф. Вони теж бездоганно виглядатимуть на білому.

Pinterest

Білий колір особливо доречний для зимових нігтів, оскільки він імітує колір снігу. Із білим — смугасті цукерки, печиво та філіжанка кави. Тематичні слайдери і наклейки пасуватимуть жінкам різного віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@sabnails_studio
Pinterest
@_bettynails_
@sabnails_studio
Pinterest
Pinterest
@ekaterina_chernykh
@aurora.nail.studio
PinterestPinterestPinterestPinterest

Нагадаємо, раніше ми писали про манікюр із зображенням драконів. Нейл-майстри показали, як символ року може виглядати на нігтях.

Головне фото: @aurora.nail.studio