Манікюр на осінь 2024: наймодніші ідеї з листям, грибами та осіннім сюжетом (ФОТО, ВІДЕО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Модний манікюр на осінь 2024, фото: instagram.com/klymenchuktatka/

У моді цієї осені — кольорові нігті з тематичними малюнками

Якщо ви збираєтеся на корекцію, передивіться ідеї від нейл-майстрів, які будуть доречними для цієї осені. Нігті з дизайном сезонної тематики будуть пасувати будь-якій модниці та стануть доповненням її стилю, що б вона не одягнула. Ми уже публікували ідеї манікюру на короткі нігті, а тепер покажемо, як стильно зобразити листя, грибочки та інші осінні елементи.

Обирайте форму та довжину нігтів, яка вам найбільше подобається. На довгі нігтики можна сміливо робити велике листя та малюнки. На короткі — подовжені листочки й дрібні сюжети, аби малюнок візуально не зробив із нігтя “лопатку”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — осіння палітра гель-лаків та гелю: усі відтінки коричневого, жовтого, помаранчевого та червоного. Стильний вигляд мають теракотові нігті зі додаванням шимеру чи золотих тонів. У тренді також коричневий манікюр із тематичним стемпінгом, помаранчеві та жовті нігті з яскравими осінніми малюнками.

Раніше ми писали, який вигляд будуть мати вишукані та універсальні нігті у бордових відтінках. Нейл-майстри показали, наскільки гарно підкреслять особистість модниці червоні й вишневі тони манікюру.