4 причини сказати "ні" улюбленому аромату

Парфумерія

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Легко відмовитися від речі, яка вам не подобається. Адже її можна замінити на подібну, але ту, яка більше підходить. А що робити, коли це стосується улюбленого аромату? Особливо у випадку, коли спочатку було все гаразд? Вам подобався і запах, і стійкість, і ціна.

Які можуть бути причини для припинення користування улюбленим парфумом і що робити у такому випадку розповідає ukr.media. Це важливі нюанси, про які слід знати усім дівчатам!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4 причини відмови від улюбленого парфуму

freepik
  1. Ви почали помічати погіршення загального самопочуття. Зокрема стала частіше боліти голова і замучили мігрені. Іноді парфуми, якими ви користуєтеся можуть стати причиною головного болю. Спробуйте на декілька днів або тижнів відмовитися від використання парфуму. Якщо болі зникнуть - причина в ароматі.

  2. Причиною алергічних проявів також може стати улюблений парфум. Якщо у вас закладає ніс, свербить у місці нанесення або ви постійно пчихаєте, але ознак застуди немає - так може реагувати організм на певні складові парфумерної композиції. І варто перевірити чи у вас немає алергії на спирт. Тоді краще перейти на менш спиртовий склад.

  3. Якщо ваш парфум занадто яскраво виражений і надзвичайно стійкий, а ви працюєте у невеликому приміщенні чи маленькому офісі і протягом дня взаємодієте з великою кількістю людей то краще надати перевагу більш легкому варіанту. А улюблений аромат лишити для прогулянок чи зустрічей поза роботою.

  4. Кожній людині подобається щось своє і багатьом не може подобатися один і той же аромат. Але якщо протягом дня ви отримуєте багато негативних зауважень стосовно вашого запаху від людей, які постійно перебувають поряд з вами - варто задуматися. Йдеться не просто про сильний аромат, а відштовхуючий, відразливий запах. Запахи мають важливе значення і люди здатні запам'ятати вас саме по такому аромату. Тому потурбуйтеся про людей поряд і підберіть інший, не такий “пам'ятний” парфум.

Ринок парфумерії представлений широким вибором на найвибагливіший смак і гаманець. Проте навіть недорогий парфум буде триматися довго якщо ви знатимете куди правильно його наносити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Головне фото: freepik