Обирайте найкраще: ТОП-3 одеколонів для чоловіків

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чимало чоловіків обирають для користування не лише парфуми, а й одеколони. Раніше ми писали про аромати-унісекс, а тепер розкажемо, який одеколон можна докласти до основного подарунку.

Аромат одеколону тримається біля 3-4 годин. Його наносять на шкіру обличчя. Водночас парфуми будуть відчутними близько 12 годин на шкірі, і до 30 годин на одязі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Pino Silvestre “Acqua di Pino Cologne”

Одеколон із ароматом цитрусів і трав не буде набридати і підніме настрій. Перша нота — помаранч, лимон, калабрійський бергамот, розмарин. Друга нота — імбир, ірис, шавлія, зелені ноти . Третя нота — кедр, мускус.

notino.ua

4711 “Original”

Одеколон-унісекс включає ефірні масла, які розслабляють і надихають. Цей аромат допоможе вийти зі стресу і мотивує. Перша нота — бергамот, лимон, петітгрейн, помаранч, ягоди акаї. Друга нота — неролі, розмарин, троянда, третя нота — мускус.

notino.ua

Bvlgari “Eau Parfumée Au Thé Blanc”

Одеколон має ніжну, свіжу композицію, яка пробуджує і водночас дарує релакс. Перша нота — гіркий полин, друга нота — білий чай, третя нота — мускусю Аромат одеколону відноситься до квіткового, древесного і мускусного типів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
notino.ua

Раніше ми писали про дитячі парфуми. Для вас — підбірка ароматів, які стануть чудовим презентом для маленької принцеси.

Головне фото: Freepik