І флакон, і аромат: ТОП-3 найкращих парфумів у подарунок для жінки

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви вирішили подарувати парфуми для подруги, сестри, дівчини чи дружини, окрім аромату має бути гарний флакон. Раніше ми писали про парфуми унісекс, а тепер розкажемо, що подарувати з нагоди свята.

Обираючи презент, зверніть увагу не лише на аромат, а й на флакон. Парфум, який міститься у розкішній баночці, завжди приємно брати до рук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Al Haramain “Tanasuk”

До вашої уваги — парфумована олія унісекс, яка стане бездоганним подарунком як для жінки, так і для закоханої пари. Перша нота — троянда, гранаділла, шафран, друга нота — сухе дерево, жасмин, бурштин. Третя нота — ваніль, мускус, коричневий цукор.

notino.ua

Lalique “Soleil”

Парфумована вода для жінок має фруктово-квітковий аромат. Вона бездоганно підходить для щоденного користування. Перша нота — мандарин, кардамон, гіркий мигдаль, друга нота — Латте, грушева граніта, жасмин. Третя нота — мускус, сандалове дерево, праліне.

notino.ua

Grès “Cabochard”

Парфумована вода для жінок має шипровий тип аромату. Перша нота — гальбанум, альдегіди, шавлія. Друга нота — жасмин, троянда, ілінг-іланг. Третя нота — пачулі, шкіра, дубовий мох, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
notino.ua

Ariana Grande “Sweet Like Candy”

Солодкий аромат із поєднанням фруктових та квіткових нот, який підкреслює ніжність і звабливість жінки. Перша нота — бергамот, груша, ожина, друга нота — чорна смородина, гібіскус, жасмин, плюмерія, жимолость, збиті вершки. Третя нота — кашемірове дерево, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
notino.ua

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловічі одеколони. Експерти назвали варіанти, які можуть сподобатися чоловікам у вигляді подарунку.

Головне фото: Pinterest