Чи можна розтирати духи на шкірі? Дізнайтеся, як ця звичка впливає на стійкість та запах вашого улюбленого парфуму

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стійкість парфумів залежить від кількох ключових факторів, проте проблема часом не пов'язана з якістю самого аромату. Іноді ми самі стаємо винуватцями того, що тривалість аромату значно скорочується.

Однією з основних помилок є неправильне нанесення парфуму. Саме через це ваш улюблений парфум може так швидко вивітрюватися. Про це пишуть на порталі rbc.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому не можна розтирати парфум на шкірі?

Багато людей розтирають аромат на шкірі. Якщо ви теж так робите, то рекомендуємо припинити, адже це дуже груба помилка. Процес розтирання нагріває поверхню нашої шкіри, а це призводить до швидшого випаровування молекул ароматичних речовин. Однак ця помилка має ще один нюанс.

Якщо ви розтираєте парфум на шкірі, це призводить до того, що аромат не розкриваються повною мірою. Верхні ноти просто випаровуються, не маючи часу потрапити на шкіру.

Щоб аромат тримався довше, рекомендується наносити парфуми на шкіру та давати їм висохнути природним чином. Також можна розпорошити парфум і потрапити в "хмару" аромату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як вибрати ідеальний парфум для чоловіка. Ми розповіли, на які ознаки варто звертати увагу під час вибору, щоб ваш коханий залишився в повному захваті від подарунка.