Ветеринари не в захваті: Dolce & Gabbana презентували люксові парфуми для песиків (ВІДЕО)

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/dolcegabbana_beauty

Італійський бренд пропонує господарям хвостиків потішити улюбленців цікавою обновкою

Здебільшого ми розповідаємо про парфуми для жінок та чоловіків, однак днями бренд Dolce & Gabbana випустив новинку, яку важко оминути увагою… Аромат для собак!

Бренд Dolce & Gabban вирішив розширити коло своїх клієнтів, випустивши парфуми для собак під назвою "Fefé". Цей аромат названий на честь мініатюрного пуделя, який належить співзасновнику бренду Доменіко Дольче. Вартість продукту становить 98 євро за 100 мл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У рекламній кампанії парфумів знялися різні породи собак — золотистий пудель, померанський шпіц, такса та чихуахуа! Новий аромат вже назвали "шедевром для нюху". Він не містить спирту і включає ноти сандалового дерева та квітів іланг-ілангу, який вважається афродизіаком для людей.

Цікаво, що аромат назвали на честь Фефе. Песика Доменіко Дольче подарував його партнер Стефано Габбана. Собаку взяли з притулку і дуже сильно любили засновники іменитого бренду.

В Dolce & Gabbana кажуть, що під час розробки парфумів для собак вони співпрацювали з ветеринарами, фахівцями з поведінки тварин та власниками тварин. А кінцевий продукт був схвалений ветеринарами. Та це не зовсім так.

Далеко не всі ветеринари підтримали новинку. Наприклад, Фабіан Ріверс, представник RSPCA (Королівське товариство із запобігання жорстокому поводженню з тваринами), зазначив, що більшість продуктів догляду за собаками є дешевими та коштують не більше 18 євро. Він підкреслив, що парфуми за такою високою ціною — це лише спосіб примусити людей витрачати гроші на не дуже потрібні речі.

Ріверс також висловив думку, що власники можуть використовувати спреї, щоб приховати неприємний запах від тварин, замість звертатися до ветеринара з можливими шкірними інфекціями. Крім того, він зазначив, що деякі аромати можуть бути для тварин "неприємними".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що Демі Ловато назвала нового домашнього улюбленця на честь… огірка. Таке рішення сильно здивувало її шанувальників.