Топ-7 парфумів, що коштують недорого, а пахнуть на мільйон

Парфумерія

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Недорогі парфуми, які пахнуть на мільйон. Фото: pixabay.com

Щоб вибрати розкішні та стійкі парфуми, треба викласти у магазині круглу суму? Спростовуємо цей міф та доводимо, що парфуми можуть коштувати недорого, а пахнути на мільйон!

Ми звикли, що дешеві парфуми пахнуть тьмяно та невиразно, і зовсім не відрізняються стійкістю. Композиція аромату складається всього з кількох нот, головною буде якась квітка чи фрукт, а доповнюючими – банальні відтінки ванілі чи мигдалю.

Але так відбувається далеко не з кожними бюджетними парфумами, стверджує Eva.Ua. Серед доступних і демократичних марок є парфуми з вишуканим підбором нот у піраміді аромату та з дійсно стійким шлейфом. Знайомимося із сімкою найкращих!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Euphoria – Calvin Klein

У бренда Calvin Klein лінійка парфумерії не відрізняється високими цінами. Але над створенням ароматів працюють справжні професіонали, і тому запахи різноманітні, оригінальні та багатогранні. А ще дуже стійкі та дійсно якісні. Euphoria – яскравий, привабливий, сексуальний запах. Спочатку він манить соковитістю граната і легкістю зелені, потім закохує ніжністю та солодкістю збитих вершків, а потім не відпускає з обіймів ароматом розкішної чорної орхідеї.

Bella Vita – Guess

«Життя прекрасне!» разом із улюбленою маркою одягу Guess. Бренд випускає також і аромати, і більшість з них – втілене життєлюбство та оптимізм. Духи Bella Vita дуже свіжі та дійсно дарують радість. Тут явно відчуваються фруктові ноти вишні та чорної смородини, доповнені свіжістю лимона. Але не все так просто, і вже через деякий час ви відчуєте вишукані ноти білих квітів, бобів тонка і гурманського праліне.

Femme Adorable Intense – Angel Schlesser

У 2020 році бренд Angel Schlesser представив аромат Femme Adorable, який відразу ж сподобався прекрасній половині легкістю квітів та фруктовими нотками. А от Femme Adorable Intense – це більш інтенсивна, солодка, серйозна та стійка версія парфумів. Перші ноти розкриваються плавно та ненав'язливо: солодкий мигдаль, білий цвіт яблуні, свіжий бергамот. І лише потім у гру вступають іланг-іланг, тубероза та жасмин. А завершує аромат насичений мускус і гіркувата ваніль.

Very Sexy Sea – Victoria's Secret

Бренд білизни Victoria's Secret давно завоював тисячі шанувальниць також і завдяки своїй парфумерній колекції. Аромати марки – легкі, солодкі, грайливі та сексуальні, такі ж як моделі-ангели «Секрету Вікторії». Але іноді хочеться більше зрілості, розкоші та статусу. Все це ви знайдете в ароматі Very Sexy Sea. За назвою можна вирішити, що він дуже легкий, свіжий та літній. Але крім цитрусових нот, тут є серйозність терпкого кедру і багатий акорд неролі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Rising Sun – Shiseido

Ідеальний денний аромат для офісу, прогулянок та щоденного застосування. Але якщо ви думаєте, що він надто легкий, безликий і банальний, то глибоко помиляєтесь. Дорогі парфуми, як правило, відрізняються складною та багатогранною композицією. Rising Sun від Shiseido – саме такі. Свіжість цитрусів та запах морської солі успішно доповнюються квітами білої троянди, жасмину та іланг-ілангу. Солодкуваті ноти кокосу та стиглої сливи чудово доповнюють аромат, а завершується композиція терпким мускусом.

Eau de Parfum – Jimmy Choo

Захотілося чогось солодкого? Тоді вам сподобається аромат Jimmy Choo Eau de Parfum. До того ж, флакончик порадує не лише красивим дизайном та внутрішнім наповненням, а й приємною ціною. А всередині – дорога солодкість без приторності: іриска тоффі, солодка груша та соковитий мандарин розбавлені свіжими зеленими нотами. Розкоші додає аромат орхідеї та густота пачулів. До речі, саме запах пачулів називають «запахом грошей», тож ці парфуми справді дорогі.

Feels Like Summer – ZARA

Відомий бренд одягу випускає також і аромати. Парфуми від «Зари» такі ж демократичні за ціною, як і речі, і вартість змусить вас купити відразу декілька баночок. Feels Like Summer від ZARA – ще один класний денний аромат для свіжості та легкості. Флакон у яскравому жовтому кольорі містить усередині нотки соковитого апельсина та солодкого абрикосу. Самих лише фруктів для складності аромату обмаль, і тому парфумери марки доповнили їх вишуканим сандалом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви ще не знайомі з якимись з цих парфумів, радимо терміново спробувати їх. Будь-які з цієї сімки будуть справді гідними супутниками для вас і вдень, і ввечері. А недавно ми розповідали про компліментарні парфуми – що це, і які найкращі.