Парфумерні легенди: 10 популярних ароматів, які були в кожної дівчини

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найпопулярніші аромати 2000-х і 2010-х, що залишилися в серці. Фото: соцмережі

Ці парфуми точно викличуть в вас ностальгію

Шукаєте класні парфуми на щодень? Чому б не звернути увагу на культові аромати, які точно не підведуть? Ми впевнені, що ви знаєте ці аромати або принаймні кілька з них. Можливо, ви носили їх, вони були улюбленими у вашої мами чи подруги, або ви чули їх на перехожих.

Ми підготували для вас 10 найбільш популярних парфумів 2000-х і 2010-х років, за думкою Cosmopolitan. Насолоджуйтесь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стійкі та жіночні Coco Mademoiselle від Chanel

Класика від Chanel, створена парфумером Жаком Польжем. Аромат відкривається свіжими цитрусами, плавно переходить у квіткове серце з нот троянди та жасмину, а на завершення розкривається теплим шлейфом пачулів і ветивера. Це елегантна парфумована вода, яка вже давно стала сучасним еталоном.

Солодкий аромат La Vie Est Belle від Lancôme

Цей відомий аромат зачаровує солодкими нотами, які надовго залишаються в пам'яті. Він починається з яскравих ягід чорної смородини та груші, а далі розквітає ірисом, жасмином і квітами флердоранжа. Завершальні акорди — це пахощі пачулів, ванілі, праліне та бобів тонка, які створюють насичену, гурманську композицію.

Відомий жіночий аромат J’adore від Dior

Це один з найулюбленіших ароматів дому Dior, який став уособленням елегантності та жіночності. Його квіткове серце з жасмину, що сяє медовими відтінками, робить J’adore класикою, що підкорила не одне покоління.

Легкий і свіжий Eclat D’Arpege від Lanvin

Весняна композиція у флаконі: бузок, півонія, персиковий цвіт та османтус на деревинно-амбровій основі. Це ніжний, свіжий аромат, що наповнює радістю з першого вдиху.

Фруктово-квітковий аромат Nina Ricci Nina

Фруктовий аромат у формі флакона-яблучка. Початкові ноти — лимон і лайм, а в серці розкривається яблуко, солодке праліне та півонія. Шлейф доповнюють мускус і деревина, що робить аромат легким та приємним нагадуванням про перше побачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Квітковий In Red від Armand Basi

Класичний аромат від Альберто Морільяса, відомий своєю свіжістю та легкістю. Відкривається цитрусами, імбиром і кардамоном, а в серці аромату — троянда, жасмин та конвалія. Це ідеальний вибір для повсякденного використання.

Витончений аромат Ange Ou Démon Le Secret від Givenchy

Парфумована вода з поєднанням свіжих ягід журавлини, лимона та чайного листя. У серці аромату — водяна лілія, жасмин і півонія, а шлейф надають нотки білої деревини та пачулів.

Популярний L’Imperatrice від Dolce&Gabbana

Повітряний і свіжий, цей аромат починається нотами ревеню, рожевого перцю і ківі. Серце аромату — кавун, цикламен і жасмин, а завершальні акорди — мускус, лимонне дерево та сандал.

Вишневий аромат La Petite Robe Noire від Guerlain

Солодкий, густий аромат вишневого варення з відтінками мигдалю та червоних ягід. У серці композиції — чай, лакриця і троянда, а завершення надають ваніль, боби тонка та аніс.

Свіжий Be Delicious від DKNY

Символ 2000-х: свіжий і соковитий аромат зеленого яблука, огірка і грейпфрута з квітковим серцем, у якому поєднуються магнолія, троянда та конвалія на базі з амбри та деревини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про ідеальні осінні аромати, від яких всі будуть у захваті. Це найпопулярніші парфуми для прохолодних днів!