Відходить від образу модної принцеси: що змінилось в стилі Кейт Міддлтон за останній час (ФОТО)

Ікони стилю
2 324

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Від модної принцеси до статусного монарха. Фото: Getty Images

Чому майбутня королева відмовляється від високих підборів

Розкрита таємниця нового стилю Кейт Міддлтон. Дізнайтесь, чому Кетрін частіше носить взуття на пласкій підошві.

Якщо послідкувати за образами Кейт Міддлтон впродовж останнього року, то можна побачити, що найбільш несподіваною зміною в стилі принцеси є відмова від високих підборів. Якщо раніше Уельська постійно з'являлася у класичних човниках на тонких підборах висотою не менше 8 см і з гострим носом, то тепер Кейт все частіше обирає взуття на квадратному каблуці висотою 5-6 см, або ж взагалі — кеди, кросівки, лофери та балетки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це вибір не випадковий. Подейкують, що Кейт прагне привертати більше уваги до своєї діяльності, а не до зовнішнього вигляду. Тому вона обирає менш гламурні речі, надаючи перевагу класиці.

Кейт Міддлтон змінила свій стиль. Фото: Getty Images

До речі, вибір нижчих підборів може також натякати на її майбутній статус. Якщо подивитися на виходи королеви Камілли й королеви Єлизавети II, вони завжди носили взуття на низьких підборах. Основне послання такого вибору — "я більше зосереджена на роботі, ніж на стилі". Таким чином, Кейт, як майбутня королева Великої Британії, поступово трансформується з модної принцеси в авторитетного монарха.

Новий підхід Кейт Міддлтон до королівської моди. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповідали, навіщо королівські персони носять капелюшки, навіть якщо вони їм не пасують. Дізнайтесь, чому для них це так важливо.