Тренд або недбалість? Навіщо Меган Маркл купує взуття більшого розміру (ФОТО)

Ікони стилю
657

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Таємниці стилю Меган Маркл. Фото: Getty Images

Дізнайтесь, чому Меган Маркл вибирає взуття більшого розміру

Ми вже писали про те, чому Меган Маркл насправді обрала таку скромну весільну сукню. А тепер розкажемо про ще одну модну таємницю зірки.

Коли Меган Маркл стала частиною британської королівської родини, це викликало широкий резонанс. Спочатку британці були здивовані її появою, пізніше вони почали симпатизувати її вибору — принцу Гаррі, який завжди був бунтарем. Однак згодом громадська думка знову змінилася, і подружжя Сассекських стали об'єктом критики через свою поведінку та відверті зізнання в інтерв'ю з Опрою Вінфрі та автобіографічних книгах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хоча зараз пристрасті навколо їхньої пари дещо вщухли, багато звичок і дій герцогині Сассекської продовжують викликати гарячі обговорення серед її прихильників і критиків. Однією з таких обговорюваних тем є її любов до взуття, яке здається більшим за її реальний розмір ноги.

Меган Маркл і її стильний трюк. Фото: Getty Images

Наприклад, на офіційних заходах часто можна було помітити, що взуття герцогині зазвичай злегка завелике в районі п’ятки. Це стало особливо помітно під час королівських перегонів в Аскоті, де вона з'явилася у взутті, яке було явно не за її розміром.

Виявляється, що це досить практичне рішення, яке використовують багато знаменитих жінок. Зірки часто носять взуття на розмір або два більше, щоб уникнути дискомфорту та утворення мозолів на червоній доріжці.

Меган давно застосовує цей трюк — навіть на офіційному оголошенні про заручини з принцом Гаррі вона з'явилася у взутті більшого розміру. Але виникає питання: як Меган та інші зірки справляються з незручностями, пов'язаними з носінням туфель, які значно більші за їхній розмір?

Меган Маркл і взуття, яке не відповідає розміру. Фото: Getty Images

Подейкують, що герцогиня Сассекська заповнює носок взуття м'яким матеріалом, який можна легко видалити, коли виникає потреба у більшому просторі. Крім того, можна використовувати спеціальні силіконові наклейки для внутрішньої поверхні туфель, щоб нога не ковзала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, чиїм стилем "надихається" Меган Маркл. Ми розповіли, що задумала дружина принца Гаррі.