Завжди розкішна! Найкрасивіші образи Каї Гербер та секрети її бездоганного стилю (ФОТО)

Ікони стилю
547

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модель Кайя Гербер відзначає день народження. Фото: instagram.com/kaiagerber

Кайя Гербер успадкувала від своєї зіркової матусі не тільки модельну зовнішність, але й чудове відчуття стилю

3 вересня Кайя Гербер святкувала день народження. Про секрети краси цієї моделі ми вже розповідали, а тепер поділимось цікавими фактами про її стиль та ефектними фото.

У свої 23 роки Кайя Гербер вже уклала контракти з провідними модними брендами та активно бере участь у престижних показах. А ще донька культової супермоделі 90-х Сінді Кроуфорд, Гербер вже встигла заявити про себе неповторним стилем. Її образи часто з'являються в соціальних мережах та модних журналах, стаючи натхненням для багатьох модниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кайя Гербер вміло поєднує мінімалізм і класику. Стиль моделі явно відображає вплив моди 90-х. Вибираючи одяг, вона підкреслює фігуру, але й не забуває про комфорт — часто робить ставку на спортивні образи для повсякденного життя.

Здебільшого донька Сінді Кроуфорд віддає перевагу базовим речам у стриманих відтінках. Однак дівчина не боїться додати до свого гардероба цікаві акцентні деталі. Наприклад, на офіційних заходах вона може позувати в мінісукнях, топах з глибоким декольте та інших гламурних виробах.

Нижче ми зібрали найцікавіші образи Каї Гербер. Дивіться та надихайтесь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найскандальніші вбрання Олени Зеленської. Дізнайтесь, які образи першої леді України критикували найбільше.