Справжня дівчина Бонда: чим особливий стиль Роузі Гантінгтон-Вайтлі (ФОТО)

Ікони стилю
527

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Роузі Гантінгтон-Вайтлі — модель і ікона сучасного стилю. Фото: instagram.com/rosiehw/

Вишукані та сміливі образи Роузі Гантінгтон-Вайтлі, які варто побачити

Роузі Гантінгтон-Вайтлі — відома британська супермодель, яка здобула популярність як одна з "ангелів" Victoria's Secret. Її вважають сучасною іконою стилю і натхненням для багатьох дівчат по всьому світу. Нещодавно ми розповідали про те, який манікюр полюбляє кохана Джейсона Стейтема, а тепер покажемо її найкращі образи.

Свою модельну кар'єру Роузі Гантінгтон-Вайтлі розпочала у 16 років, коли подала заявку до агентства Profile Models і отримала свою першу пропозицію. Вона дебютувала на Нью-Йоркському Тижні моди у 2004 році. Далі знімалась для популярних журналів, була обличчям багатьох відомих брендів, стала відома світу, як "ангел" Victoria's Secret та навіть знімалась в третій частині "Трансформерів".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз Роузі Гантінгтон-Вайтлі знаходиться в стосунках з Джейсоном Стейтемом. Від зірки бойовиків модель народила сина. Хоча сьогодні вона більше не має звання "ангела" Victoria's Secret, її статус та вплив у світі моди залишаються доволі великими. Підтримує свій імідж та звання ікони стилю Роузі завдяки завжди бездоганним вбранням.

Дівчина Джейсона Стейтема обожнює класичні кольори, такі як чорний, білий, сірий, темно-синій та бежевий. Вони підкреслюють її елегантність у будь-яких обставинах. На червоних доріжках вона часто з'являється у сукнях із прозорими елементами, які додають її образам чуттєвості та оригінальності. А ще Роузі Гантінгтон-Вайтлі фанатка трикотажних виробів, зокрема в її гардеробі можна побачити джемпери, штани та довгі сукні, які дозволяють вдало поєднувати стиль і комфорт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували найкрасивіші образи Каї Гербер. Дізнайтесь секрети її бездоганного стилю!