Відверта сукня, яку запам'ятали всі: як поява Белли Хадід у Каннах зробила її знаменитою (ФОТО)

Ікони стилю
538

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Історія легендарної сукні Белли Хадід. Фото: Getty Images

Цікаво, що сама модель соромиться цього виходу

Каннський кінофестиваль нерідко стає справжнім модними подіумом, де зірки навипередки намагаються вразити публіку своїми ефектними образами. Зазвичай увага до суконь привертається завдяки зіркам, які їх одягають, але з Беллою Хадід усе склалося по-іншому. Вбрання, в якому модель вийшла на червону доріжку, викликало такий великий фурор, щоб в один день зробило її знаменитою.

У 2016 році 20-річна Белла Хадід була черговою моделлю та представницею заможної родини. Однак після її виходу на червону доріжку Каннського кінофестивалю все змінилось.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Белла відвідала прем'єру бельгійського фільму "Невідома", залишивши свій слід в історії цього заходу. Зірка одягнула яскраво-червону шовкову сукню від Alexandre Vauthier.

Ми хотіли створити щось справді особливе та знакове у співпраці з Александром Вот'є. Він чудовий друг і талановитий дизайнер. Кожен елемент сукні був ретельно продуманий,
поділилася стилістка Белли в інтерв'ю для Vanity Fair.
Найвідоміша червона сукня на Каннському кінофестивалі. Фото: Getty Images

Завдяки цьому вбранню Белла Хадід потрапила на перші шпальти світових ЗМІ, її сукню визнали однією з найбільш спокусливих та "небезпечних" в історії, а вона сама увійшла до списків найкрасивіших жінок світу. Тож цей образ зробив модель відомою в усьому світі

Сукня Белли мала насичений червоний колір, тонку бретельку, глибоке V-подібне декольте та відкриту спину. Вона застібалася на запах, підкреслюючи талію моделі та мала елегантні складки й довгий шлейф.

Але головною її особливістю став високий розріз, через який сукню й назвали "небезпечною".Будь-який невдалий рух міг призвести до конфузу та появи в таблоїдах. Белла пересувалася обережно, намагаючись уникнути незручних моментів, хоча один інцидент таки стався. Проте, спідньої білизни публіка так і не побачила. У сукню був вшитий купальник, про що розповіла стилістка в одному з інтерв'ю, й це допомагало Беллі не осоромитись.

Як один модний ризик перетворив Беллу Хадід на світову сенсацію. Фото: Getty Images

Попри успіх, Белла Хадід пізніше зізналася, що почувалася невпевнено. Їй було дуже ніяково та незручно позувати на червоній доріжці в цій сукні:

Я дуже хвилювалася того вечора — виглядала занадто відверто, а ще боялася камер і того розрізу. Дякувати Богу, що він лише раз сильно розійшовся. Але я досі ніяковію від того моменту, хоча сукня була чудова. Вона зробила мене іншою — це була перша поява мого альтер его, Белінди.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як створювалася весільна сукня принцеси Теодори. На неї пішло 500 тисяч кристалів та 1200 годин роботи!