Історія весільного вбрання Селін Діон, через яке вона опинилась в лікарні (ФОТО)

Ікони стилю
666

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Весілля Селін Діон закінчилось плачевно. Фото: Getty Images

Ось така ціна краси...

Важкохвора Селін Діон останнім часом рідко виходить на публіку. Однак, на щастя, ми маємо досить багато образів зірки, якими можна милуватись. А ще — дуже цікавих історій, що ховаються за ними, як от з весільною сукнею співачки.

Історія стосунків Селін Діон і її чоловіка Рене Анжеліло почалася доволі незвично. Вони познайомилися в 1980 році, коли Селін та її мати відправили йому демоверсію її пісні. На той час Селін було всього 12 років, а Рене — 38. Їхні романтичні стосунки почалися лише через вісім років, у 1988-му, а заручини відбулися в 1991 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Весілля Селін Діон та Рене Анжеліло зіграли 17 грудня 1994 року в Монреальському соборі Богоматері. 26-річна на той час Селін мала приголомшливий вигляд у своїй весільній сукні, яка відповідала моді того часу: з великою кількістю атласу, вишуканою бісерною та перловою вишивкою, пишною спідницею і прозорими рукавами. Вбрання мало глибокий виріз і було створено дизайнерським дуетом Mirella and Steve Gentile. Відомо, що на його виготовлення пішло понад 1000 годин роботи.

Найбільш примітною частиною образу Селін Діон став головний убір, прикрашений 2000 кристалами Swarovski й вагою майже три кілограми. Він був пришитий до її волосся перед церемонією.

Селін Діон розповіла про весільну сукню та небезпечний головний убір. Фото: Getty Images

В інтерв’ю для Vogue Селін Діон зізналася, що, хоча цей аксесуар виглядав неймовірно, він сильно травмував її. Співачка отримала серйозний поріз на голові, через який їй довелося звернутися до лікаря після весілля.

Все було чудово, але коли я почала йти по собору, де підлога була килимова, це стало справжнім випробуванням. Мені навіть здалося, що це своєрідний "ліфтинг обличчя", оскільки головний убір і фата дуже сильно натягували моє волосся і шкіру. Я почала йти та думала: "Чи дійду я до свого нареченого?" Але я це зробила, і вся ніч пройшла добре, всі були щасливі",
— згадує вона.

Однак, коли настав момент зняти головний убір, Селін була шокована. Адже під головним убором був поріз через надмірний тиск, а наступного дня на чолі зірки з’явився величезний синець. Через це їй довелося приймати антибіотики три тижні…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як поява Белли Хадід у Каннах зробила її знаменитою. Її відверта червона сукня стала легендарною.