Неймовірна! Як виглядала весільна сукня Кетрін Зети-Джонс за 140 000 доларів (ФОТО)

Ікони стилю

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

За своє весілля Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас віддали майже 2 мільйони доларів. Фото: instagram.com/catherinezetajones

Наречена з голлівудської казки!

Весільні сукні зірок ховають за своїми шлейфами цілу історію Нещодавно ми розповідали вам, як через своє помпезне вбрання Селін Діон після весілля потрапила в лікарню. А тепер покажемо розкішний весільний образ Кетрін Зети-Джонс, на який вона витратила непристойну суму грошей. Фото дивіться на Хочу!

Подружжя Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас — одна з найміцніших пар Голлівуду, адже вони разом уже близько 26 років. Цікаво, що народились вони в один день — 25 вересня, але з різницею у 25 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вперше Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас зустрілися 1998 року на Американському кінофестивалі у Франції. Знайомство не було випадковим: Дуглас попросив свого помічника дізнатися, чи буде там Кетрін, з ким вона прийде та чи захоче випити з ним келих вина. Актриса погодилася, а також запросила його на вечерю з представниками кінокомпанії. Після цього, хоча Кетрін мала працювати над фільмом, актор запросив її в бар, де сказав їй зухвало: "Я стану батьком твоїх дітей".

Приблизно через півтора року, 31 грудня 1999 року, Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас заручилися в будинку актора в Аспені. А розкішне весілля відбулось через рік в готелі Plaza у Нью-Йорку 18 листопада 2000 року. Витратили на нього зірки приблизно 2 мільйони доларів, орендувавши для гостей 130 номерів.

Кетрін Зета-Джонс в день свого весілля. Фото: instagram.com/catherinezetajones

Того вечора Кетрін була казковою нареченою, схожою на принцесу. За Майкла Дугласа акторка виходила у розкішній сукні з шовкового атласу від французького бренду Christian Lacroix, яка була вручну розшита бісером і коштувала близько 140 000 доларів. Що там казати, самі діаманти прикрашали ліф сукні!

Весілля Кетрін Зети-Джонс та Майкла Дугласа стало справжньою подією. Фото: instagram.com/catherinezetajones

Образ доповнили коштовності з діамантами: сліпуча тіара, браслет, сережки та каблучка з великим каменем, усі від бренду Fred Leighton. Каблучка, до речі, коштувала майже стільки ж, скільки й саме весілля — близько 1 мільйона доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про три весільні сукні та три нещасливі шлюби Мерилін Монро. Дивіться, в чому виходила заміж культова блондинка Голлівуду.