Louis Vuitton розробив ексклюзивні підноси для нагородження переможців Олімпійських ігор 2024: ось як це виглядає (ФОТО)

Новини моди

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Louis Vuitton представив вбрання на Олімпіаду 2024. Фото: lvmh.com

Французський Дім моди підготував форму відразу для 515 волонтерів, а також елітні валізи для медалей

Louis Vuitton створив спеціальні таці для нагород на Олімпійських іграх у Парижі. Відомий модний бренд представив унікальні вироби, покриті фірмовим шаховим малюнком, для виносу медалей на майбутніх змаганнях.

До того ж, материнська компанія LVMH, яка є головним спонсором події, підготувала форму для 515 волонтерів. Цю новину було анонсовано на офіційному сайті LVMH.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Louis Vuitton представив вбрання на Олімпіаду 2024. Фото: lvmh.com

Дизайн одягу натхнений модою 1920-х років і складається з сорочки-поло, вільних штанів та кепки, що нагадують Олімпіаду 1924 року, коли Париж вперше приймав ігри. Форма є універсальною для чоловіків та жінок і виготовлена з екологічних матеріалів: сорочки та кепки створено з обрізків тканин різних брендів LVMH, перероблених стартапом Weturn. Штани ж вироблені з полі-вовни, яка містить перероблений поліестер.

Таці для медалей були створені майстрами Louis Vuitton у шкіряних майстернях бренду. Внутрішня частина таці оздоблена чорною матовою шкірою, тоді як зовнішня покрита фірмовим шаховим візерунком. Кожна таця може вмістити від двох до шести медалей.

Louis Vuitton представив вбрання на Олімпіаду 2024. Фото: lvmh.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка Євро-2024 став обличчям рекламної кампанії SKIMS. Відомий футболіст роздягнувся заради нової колекції Кім Кардашʼян.