Виглядає круто! Кейт Гадсон показала, як стилізувати шкіряні штани (ФОТО)

Новини моди
770

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Кейт Гадсон у total black образі у Нью-Йорку. Фото: Getty Images

Акторка поєднала total black образ з червоним манікюром та білим взуттям

Деякі речі дуже важливо вміти правильно поєднувати з іншими, інакше їх просто краще взагалі не одягати. Це стосується як трендових мереживних комбінезонів, так і шкіряних штанів. Тож у цій статті пропонуємо поглянути, з чим носить останні Кейт Гадсон. Можливо, це надихне вас на створення власного модного образу.

45-річна американська акторка Кейт Гадсон потрапила під приціл папараці, коли прямувала на ток-шоу Енді Коена у Нью-Йорку. Вона продемонструвала стильний лук, у якому переважав чорний колір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, для своєї появи на публіці зірка обрала чорний жакет, під який одягнула тільки бюстгальтер в тон, та чорні шкіряні штани. Останні були прикрашені шнурівкою по всій довжині. Доповнювали образ білі туфлі, що мали прозорі вставки, та кілька прикрас. Своє світле волосся вона уклала в локони та залишила спадати на плечі, а також зробила легкий макіяж.

Кейт Гадсон у total black образі у Нью-Йорку. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували ефектний образ Алессандри Амбросіо. Красуня підкреслила тонку талію металічним корсетом. Який вигляд вона при цьому мала - дивіться у цьому матеріалі.