Усім би так у 61 рік виглядати! Демі Мур вразила шанувальників ефектними образами в чоловічих костюмах (ФОТО)

Новини моди
541

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Демі Мур вражає на фотосесіях своїми розкішними образами. Фото: instagram.com/demimoore

Від зірки важко відірвати погляд

Демі Мур знову вражає! Нещодавно 61-річна зірка зваблювала фанатів своїми формами у відвертій сукні, а тепер показала кілька стильних образів у штанних костюмах. Нові фото актриси дивіться тут!

Американська актриса Демі Мур зараз активно відвідує різноманітні шоу та бере участь в інтерв’ю, де розповідає про свою нову роль — телезірки у фільмі жахів "Речовина". Цей фільм вона нещодавно представила разом із колегами на Каннському кінофестивалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У рамках промокампанії Демі Мур також бере участь у фотосесіях. Цього тижня вона з'явиться на фото у двох відомих виданнях: в інтерв’ю для The New York Times і фотосесії для Guardian Saturday.

Для обох випадків Мур обрала стильні штанні костюми на чоловічий манер. Зірка одягнула сірий комплект у поєднанні з білою сорочкою та ще один костюм зі звуженими штанами й піджаком на голе тіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Демі Мур з улюбленцем з’явились на модному показі у Франції. Тоді знаменитість відвідала презентацію колекції весна-літо 2025 всесвітньо відомого бренду Dior.