Купила на знижках? Кохана ексміністра МЗС Кулеби похизувалась кросівками за 20 тисяч гривень (ФОТО)

Новини моди

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кохана Кулеби не шкодує на себе грошей. Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Світлана Павелецька любить дороге взуття

Поки колишній очільник МЗС показує, куди відправився після гучного звільнення, його кохана Світлана Павелецька хизується модними обновками, на які вона тратить щонайменше середню зарплатню звичайного українця. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Світлана Павелецька вирішила поспілкуватись з читачами у своєму Instagram. Обраниця Дмитра Кулеби опублікувала кілька фото, де "засвітила" красиві кросівки Gucci у ніжному молочному кольорі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схоже, на початку осіннього сезону бізнеследі захотіла оновити свій гардероб стильними кросівками, які відхопила на розпродажі. Та назвати цю пару бюджетною язик не повернеться. На знижці кросівки Світлани коштують 20 тисяч гривень, а без неї — усі 45 тисяч!

Світлана Павелецька купила кросівки за пів ціни. Фото: Телеграм-канал Harley Quinn

Про те, що кохана ексміністра МЗС Кулеби похизувалася кросівочками за пів ціни, помітили на Телеграм-каналі "Harley Quinn". Там написали, що якщо Світлана Павелецька в майбутньому стане першою леді (подейкують, що в Кулеби є президентські амбіції), то буде давати нескінченні приводи для розмов про себе. Адже кохана ексміністра обожнює розкішний одяг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, сам Кулеба теж немало грошей витрачає на речі. Торік він хизувався піджаком за 100 тисяч. Схоже, це в них сімейне.