Спокусилися на модний колір осені 2024: Зендея та Том Голланд з’явилися разом на публіці (ФОТО)

Новини моди

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Том Голланд і Зендея. Фото: Getty Images

Закохані трималися за руки, коли йшли вулицею

Цього сезону в трендах відтінок бургунді. Тож ми нерідко бачимо у знаменитостей як окремі аксесуари у цьому кольорі, так і повноцінні образи. Ба більше, навіть парні луки! Такий нещодавно продемонстрували Зендея та її обранець. Більше про це - у цьому матеріалі.

Днями 28-річна американська акторка Зендея та її хлопець, 28-річний англійський актор Том Голланд, потрапили під приціл папараці у Нью-Йорку. Відома красуня з’явилася на презентації нового безалкогольного пива Bero, що належить її бойфренду. Про це пише Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цієї події закохані обрали аутфіти у трендовому відтінку цієї осені - бургунді. Так, на Зендеї була обтисла максісукня на тонких бретелях, яка підкреслила її струнку фігуру, та чорні туфлі на підборах. Водночас Том вирішив обмежитися атласною сорочкою у цьому відтінку, яку він поєднав з чорними штанами та білим спортивним взуттям.

Том Голланд і Зендея. Фото: Getty Images
Том Голланд і Зендея. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Сара Джессіка Паркер здивувала не тільки вибором лука, але і книги. Що саме не так - дізнавайтесь у цьому матеріалі.