Ви будете у центрі уваги! Стиліст назвав 4 несподівані поєднання кольорів, які виглядають просто розкішно

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Щоб виглядати стильно, не завжди потрібно купувати наймодніший одяг чи прикрашати свій образ численними аксесуарами. Іноді варто вибрати гармонійне, але цікаве поєднання кольорів, яке додасть вашій зовнішності свіжості та ще більшої привабливості.

Дизайнер одягу Раель Коен пояснює, що одним із найпростіших способів вибору гарної комбінації кольорів є звернення до колірного кола. Відтінки, що знаходяться на протилежних кінцях, називаються комплементарними та можуть створювати привабливий контраст у вбраннях. Але експерт рекомендує звернути увагу на нестандартні поєднання.

Немає суворих правил. Дозвольте своїй креативності проявитися, насолоджуйтесь кольорами, і ви знайдете комбінацію, яка вам подобається,

— каже Коен, наполягаючи на тому, що цікаве поєднання відтінків допоможе вам створити гарний та неповторний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак якщо ви не знаєте, з чого почати та боїтеся помилитися, зверніть увагу на ці 4 несподіваних поєднання кольорів. Вони допоможуть вам розбавити гардероб яскравими кольорами та при цьому виглядати дуже стильно.

1. М'ятно-зелений та рожево-бежевий. Це поєднання відтінків завжди виглядає вишукано та підходить для будь-якої пори року.

2. Яскраво-жовтий та лавандовий.  Фіолетовий та жовтий, що знаходяться навпроти один одного в кольоровому колі, добре поєднуються, особливо якщо вибрати м'який бузковий або лавандовий відтінок у пару до яскравого жовтого.

3. Помаранчевий та яскраво-рожевий. Ці аналогічні відтінки створюють гармонійний та естетично приємний образ, доповнюючи один одного.

4. Бірюзовий та пісочний. Це поєднання надає вашому образу атмосферу тропічного пляжу, де бежевий діє як нейтральна основа, підкреслюючи яскравий бірюзовий колір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як не наробити помилок, купуючи речі в інтернеті. Дізнайтеся кілька важливих речей, щоб зробити правильний вибір.