Від класики до трендів: що одягнути хлопцю на випускний, щоб виглядати стильно (ФОТО)

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модні чоловічі костюми на випускний 2024. Фото: instagram.com/yarmich.store

Наймодніші образи для хлопців на випускний ви знайдете в нашому матеріалі

Випускний вечір — це особливий момент у житті кожного підлітка, коли важливо виглядати неперевершено. Для хлопців це теж значуща подія. А вибір правильного одягу може допомогти створити незабутній образ. У цій статті ми розглянемо модні тенденції та поради щодо вибору стильного одягу для хлопців на випускний 2024 року.

Класичний костюм завжди буде безпрограшним варіантом. У 2024 році в тренді залишаються базові, такі як чорний, темно-синій, молочний та сірий. Клітинка теж нікуди не йде — цей принт, як і смужка, досі в моді!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо звичайний костюм — це надто нудно для вас, спробуйте смокінг, або костюм-трійку! Це чудовий варіант для тих, хто хоче виглядати більш урочисто!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось найбільшим модникам варто звернути увагу на образи у стилі кежуал. Це може бути поєднання класичних піджаків зі звичайними джинсами, або ж образи з цікавими деталями. Футболки-поло теж не втрачають своєї актуальності й виглядають водночас цікаво та урочисто. А тим, хто зовсім хоче відійти від класики, радимо зробити ставку на звичайні штани сірого кольору та білу футболку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі зачіски на коротке волосся для випускниць. Це неймовірно прості та дуже красиві ідеї!