Елегантно та вишукано: яку чорну атласну сукню обрати на випускний 2024 (ФОТО)

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/mossy_room/

Показуємо найефектніші чорні атласні сукні, які пасуватимуть різним типам фігури

Ох, цей непростий вибір святкової сукні на випускний. Стільки варіантів, фасонів та трендів, що від цього різноманіття може закрутитись голова. Якщо ви вже втомились морочити голову над тим, в чому піти на випускний 2024, зробіть ставку на чорну атласну сукню — завжди модний та неймовірно вишуканий варіант!

Чорна атласна сукня — класика всіх часів. Це вбрання завжди виглядає елегантно, святково та доречно. А дівчина у такому образі точно не залишається поза увагою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви хочете обрати чорну атласну сукню на випускний, то ось кілька порад. Для початку визначіть свій тип фігури. Вироби з об’ємними плачами ліпше пасуватимуть дівчатам "грушам" — з широкими стегнами. Пісочним годинникам варто робити ставку на вбрання по фігурі, а ось квадратикам та перевернутим трикутникам на А-силует

Не обмежуйтесь першим варіантом, який потрапив вам на очі варіантом. Розглядайте також вбрання з корсетами та бантами, сукні з мереживом, мінісукні та варіанти з довгими рукавами. Будьте ефектною та неповторною на цьому важливому випускному вечері!

Фото: woozi.com.ua
Фото: moreone.com.ua
Фото: prom.ua
Фото: kasta.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть наш матеріал про модний манікюр на випускний 2024 року. Ці ідеї зачарують усіх!