Білий одяг на літо: "плюси" та "мінуси" (ФОТО)

Практичні поради

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Одяг для спеки, фото: instagram.com/armin_ins/

Для вас — гарні та модні образи на літо в білому кольорі

Якщо ви важко переносите спеку, обирайте одяг, який відбиває сонячне світло і не перегріває тіло. Це — речі із натуральних, тонких тканин. Але головна умова — білий колір. Раніше ми писали, що модно одягнути під джинсові шорти, а тепер розкажемо, як можна одягнутися в спеку, аби бути гарною та не впріти.

Білий колір не притягує сонячні промені. Обирайте речі із батисту, льону, сатину, натуральної бавовни, шовку. Якщо ви маєте біляву шкіру і схильні до згорання, носіть довгі сукні чи сарафани, просторі брюки, сорочки із довгим, напівпрозорим рукавом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Білий гардероб на літо, фото: Pinterest
Білий гардероб на літо 2024, фото: Pinterest
Білий одяг на літо, фото: m.shein.com

У тренді літа 2024 року — шорти і топи, штани і мереживні сорочки. Якщо ви любите сукні — стильно виглядатимуть довгі, пишні фасони. А ще у моду повернулися спідниці-плісе. До них можна взувати не лише туфлі чи босоніжки, а і зручні сандалі або кросівки.

Проте у білого одягу є 2 “мінуси”. По-перше, білий колір візуально збільшує. А по-друге — на ньому сильніше видно пилюку і бруд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Білий одяг на спекотне літо, фото: poshmark.com
Білий гардероб для літа 2024, фото: us.shein.com

Раніше ми писали про модні літні сарафани у квітки, які заполонили чимало магазинів та ринки. Експерт розповів, як підібрати для себе такий принт, аби він пасував, додавав вишуканості та не робив “рябою”.