4 правила етикету спідньої білизни: як бюстгальтер може зіпсувати твій стиль

Практичні поради
974

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як правильно обирати бюстгальтер. Фото: @laurenxwatsonnn

Розповідаємо, як обрати бюстгальтер, щоб уникнути модних проколів

Чи знаєш ти, як правильно вибрати ліфчик, щоб відповідати стандартам етикету? Читай про найголовніші рекомендації щодо спідньої білизни, щоб ти завжди виглядала стильно та доречно!

Мода часом може бути досить відвертою і провокативною, а деякі тренди можуть суперечити загальноприйнятим правилам етикету, особливо коли мова йде про спідню білизну. Ти не завжди повинна дотримуватись всіх канонів з етикету, але краще знати про них, ніж не знати нічого, правда ж? Ось кілька ключових порад щодо носіння бюстгальтера. 👇🏻

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

👙 Уникай темних бюстгальтерів під світлим одягом. Звертай увагу на кольори свого нижнього одягу. Обирай бюстгальтери, що відповідають кольору твоєї блузи або топа, щоб вони не були помітні. Наприклад, для білої сорочки краще вибрати тілесний бюстгальтер, оскільки навіть білий може бути видно через матеріал.

👙 З мереживною білизною — обережно. Не надягай її під тонкими обтиснутими речами Як ти могла помітити, видна спідня білизна може спростити образ і зробити його менш стильним (якщо це не частина спеціального модного задуму). Якщо мереживо буде видно під тонкою кофтиною, це виглядатиме зовсім не стильно, а на додачу — ще й вельми недбало.

Спідня білизна та етикет. Фото: соцмережі

👙 Забудь про прозорі бретелі. Хоча вони колись були популярними, сьогодні вони вже не в моді. Щоб уникнути видимих частин бюстгальтера, застебни бретелі на спині хрестиком або обирай моделі без бретелей.

👙 Розмір бюстгальтера має значення. Не носи бюстгальтер, який тобі малий або великий. Якщо він занадто малий — буде стискати твою спину, створюючи складки, що може зіпсувати навіть найкращий образ. А якщо занадто великий, це може призвести до того, що певні частини твого тіла в найнесподіваніший момент можуть побачити інші люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сподіваємось, ці поради стануть тобі в пригоді. Також дізнайся, як красиво закотити рукава в сорочці.