Як виглядати на мільйон без зайвих витрат: 5 речей, які допоможуть вам одягатись вишукано (ФОТО)

Практичні поради
722

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Речі, які зроблять ваш образ вишуканим. Фото: соцмережі

Розповідаємо, як одягатися, щоб виглядати дорого

Одяг, без перебільшень, має "магічну силу" робити нас стрункішими, красивішими та впевненішими в собі. За допомогою стилю ви можете доволі швидко вибудувати ефектний імідж та особистий бренд. Але, крім цього, є певні вироби, які допомагають вирізнятися серед інших та створювати відчуття вишуканості. Головне тут не вартість речей, а те, як вони виглядають. Деякі елементи гардероба просто випромінюють елегантність, завдяки чому ви можете виглядати дорого!

Для створення елегантного образу не обов'язково купувати дорогий одяг. Достатньо додати кілька ключових речей чи аксесуарів, які підкреслять ваш стиль і додадуть йому розкішного відтінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще важливо вміти поєднувати речі так, щоб вони створювали унікальний та гармонійний образ. Незалежно від того, який стиль ви обираєте, варто включити в гардероб елементи, що додають вам елегантності та витонченості. Про них ми й далі поговоримо.

Жакет

Не відмовляйте собі у можливості мати в гардеробі класичний жакет. Це інвестиція, яка прослужить вам кілька сезонів, додаючи стриманої елегантності в будь-який образ.

Палаццо-штани

Ці штани виглядають стильно і доречно в різних ситуаціях, поєднуючись з топами, футболками та светрами. Особливо виграшно виглядають вони в класичних кольорах, що надає образу дорожчого вигляду.

Жилет

З появою тренду Old Money жилети стали модним елементом гардероба. Вони чудово поєднуються з костюмними штанами, спідницями або шортами. Обирайте жилети у відтінках сірого, чорного чи білого для класичного, але водночас елегантного вигляду.

Класична сумка

Якісна сумка є важливою деталлю, що завершує образ. Обирайте класичні моделі чорного або коричневого кольору, які підкреслюють вишуканість та підходять до різних луків.

Годинник

Аксесуари відіграють важливу роль у створенні цілісного образу. Стильний годинник додає розкішного акценту та завершеності вашому look. Спробуйте самі, і ви побачите, як змінюється образ з годинником й без нього.

Візьміть до уваги: щоб виглядати дорого, варто обирати одяг з якісних матеріалів, з простим і лаконічним дизайном. Він має ідеально сидіти по фігурі, бути в нейтральних відтінках і не мати надмірної кількості логотипів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще радимо почитати про правила етикету спідньої білизни. Дізнайтесь, як бюстгальтер може зіпсувати ваш стиль.