Що одягнути в офіс? Стильні осінні образи для того, щоб бути зіркою на роботі (ФОТО)

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Офісний дрес-код по-новому. Фото: instagram.com/juliesfi

Розповідаємо, як виглядати стильно в офісі

Хоча багато людей працюють віддалено, є ті, хто продовжує ходити в офіс. Іноді виникає питання, що ж одягнути, аби виглядати стильно. У таких випадках можна надихнутися образами відомих модниць.

Сьогоднішній офісний дрес-код давно вийшов за рамки традиційних сорочок та спідниць по фігурі. Тепер ви можете обирати модні комплекти, які підкреслять вашу індивідуальність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми зібрали кілька стильних образів, які підійдуть для офісу. Всі вони легко відтворюються, адже речі добре поєднуються між собою.

Штани + кардиган
Створіть елегантний комплект, комбінуючи штани з кардиганом того ж відтінку. Під низ можна одягти білу базову футболку, а завершити образ стильним взуттям на підборах.

Сорочка + штани
Спробуйте вдягнути блакитну сорочку в смужку разом з класичними чорними штанами. Щоб додати легкості та романтики, доповніть образ балетками з сіткою.

Кардиган + джинси
Оберіть кардиган бордового кольору, який зараз у тренді, і поєднайте його з бордовими лоферами. Для завершення образу додайте базові джинси.

Жакет + джинси
Вишуканий робочий образ можна створити за допомогою білої базової футболки, сірого жакета, джинсів та балеток Мері Джейн. Беріть на замітку!

Светр + довга спідниця
Спідниці міді та максі довжини залишаються популярними. Для монохромного лука обирайте светр та спідницю в одній колірній гамі. Цей образ чудово поєднується з балетками або чоботами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як виглядати на мільйон без зайвих витрат. Вам знадобиться всього 5 речей.