Стиль "хорошої дівчинки": 8 ознак, що ваш імідж давно застарів та виглядає ну дуже нудно

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

8 помилок, які роблять ваші образ одноманітними. Фото: соцмережі

Дізнайтесь, чому ваші образи не виглядають так, як вбрання fashion-блогерів з Instagram

Як не крути, а майже кожній людині хочеться виглядати красиво та привабливо. Ми частенько розповідаємо, як цього можна досягти, наприклад, які кольори роблять стрункішими, або які речі допомагають мати дорогий вигляд. Та у цьому матеріалі ми поговоримо про те, як не варто одягатись, якщо ви не хочете виглядати відверто нудно та сіро.

Стиль "хорошої дівчинки" став справжнім кліше. Під цим поняттям часто мають на увазі дівчат, чий імідж виглядає дуже одноманітним та ніяк не кидається в оці. Пропонуємо ознайомитися з основними ознаками такого стилю, щоб перевірити себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви не міняєте свій стиль зі шкільних років

Можливо, ще в старших класах ви вирішили, що найкращим вибором для повсякденного життя є прості сині джинси та скромний джемпер. Або думаєте, що вам пасує лише один колір, наприклад, зелений, і залишаєтесь вірною йому до сьогодні. Однак зміни важливі, інакше ви ніколи не дізнаєтесь, як добре можете виглядати в чорних штанах з високою талією або у сукні з квітковим принтом.

Ви уникаєте аксесуарів

Маєте переконання, що краще взагалі не носити аксесуарів, ніж ризикнути й виглядати надто помітно? Тоді ваш стиль точно нудний. Так, переборщити з аксесуарами можна, але для кого ж тоді існує правило французьких модниць — максимум три деталі в одному образі.

Ви боїтесь використовувати більш як двоє кольорів в образі

Краще не ризикувати й не перетворитися на строкату ляльку? Сучасні стилісти давно спростували цей застарілий міф. Експериментуйте з кольорами — і ваш образ заграє новими фарбами!

Ви завжди дотримуєтесь ідеальної охайності

Ідеально випрасувана сорочка, зібрані в зачіску волосся і сорочка, застібнута на всі ґудзики. Така охайність заслуговує на повагу, але, на жаль, виглядає нудно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сумка і взуття одного кольору

Цей старий модний принцип варто залишити в минулому. Це виглядає нудно і застаріло.

Ви купуєте лише класичні речі

Ви боїтесь модних провалів, тому обираєте лише класику. Але сьогодні стиль — це змішування різних елементів. Не бійтеся експериментувати!

"Кросівки тільки для спортзалу, а до сукні — лише підбори"

Насправді поєднання ніжної сукні та кросівок стало сучасним трендом. Це стильний і свіжий підхід. Спробуйте — і ви побачите, як оживе ваш гардероб!

"Дівчина має виглядати по-дівочому"

Насправді ви нікому нічого не повинні. Якщо вам більше до вподоби рок-н-рольний стиль, грубі черевики, коротке каре і шкіряні куртки — це ваш вибір! Жіночність визначається не одягом, а й внутрішнім відчуттям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як носити мереживо, щоб виглядати не вульгарно, а елегантно. Дізнайтесь, як правильно носити напівпрозорі тканини, щоб образ не виглядав надто зухвало.