Виходить негарно і зовсім не стильно: 5 найчастіших помилок, які допускають жінки при виборі одягу великих розмірів

Практичні поради

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як підібрати ідеальний одяг великого розміру: поради. Фото: vovk.com

Не робіть так - і будете королевою!

Кожна жінка мріє виглядати на мільйон, навіть якщо зроду таких грошей в очі не бачила 😅 Насправді домогтися такого ефекту дуже просто, потрібно тільки знати, як підібрати красивий одяг собі по фігурі, віку та кольоротипу. А ще — не припускатися жахливих помилок під час вибору обновок, які миттєво псують усе враження про ваш образ.

Сьогодні разом із сайтом napensii розкажемо про 5 найчастіших помилок, яких припускаються жінки, обираючи одяг великого розміру. Якщо хочете підкреслити усі свої принади та приховати недоліки, краще трішечки повчитися на помилках інших — і бути справжньою королевою у будь-якій ситуації! 👑

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❌ 5 головних помилок при виборі одягу великого розміру

  1. Занадто вільний одяг. Якщо ви вважаєте, що такий одяг приховає вашу фігуру, то, звісно, не помиляєтесь… Але є одне важливе “але”: ховаючи власну фігуру під речами незрозумілого розміру, ви візуально робите себе ще більшою на вигляд. Тобто ефект буде зворотним.

  2. Занадто обтислий одяг. Ще одна жахлива помилка, яка коштує гарного вигляду — “пакуватися” в надто обтягуючі речі, які миттєво підкреслюють усі мінуси фігури. До того ж вам так навряд чи буде зручно та комфортно.

  3. Неправильний матеріал. Дуже важливо обирати, хай і недорогий, але якісний матеріал, з якого відшиті речі. Категорично відмовитися фахівці радять від атласу, гіпюру, фатину та інших тонких тканин, які буквально “кричатимуть” про кожен зайвий міліметр. Також під забороною блискучі тканини, ворсисті речі та речі з об’ємною в’язкою. І насамкінець — хутро, яке теж візуально докидає кілька кілограмів до будь-якої фігури.

  4. Неправильний принт. Під час вибору одягу уникайте горизонтальних смуг, великих квітів та занадто контрастних поєднань кольорів. Усі ці принти роблять силует більш масивним та незграбним.

  5. Некомфортні речі. Хай наскільки вам подобається певна річ, не варто її носити, якщо в ній незручно! Це головне правило, якого слід дотримуватися, купуючи собі новий одяг.

❓ Який одяг обрати для пані з великим розміром

  • Обирайте одяг з натуральних, помірно щільних тканин. Ідеально підійдуть вам, наприклад, бавовна, льон, трикотаж та інші подібні тканини.

  • Щодо принтів, то краще буде зупинитися на одязі з абстрактними чи геометричними принтами або ж дрібним малюнком. Вертикальні смужки, які візуально витягують силует, теж стануть чудовим варіантом, якщо ви носите речі великого розміру.

  • Блузки, топи, кофтинки та светри краще обирати з V-подібним вирізом, адже він робить фігуру візуально стрункішою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, що можна позичити у чоловічому гардеробі, якщо свого здається замало. Деякі речі просто створені, щоб робити жіночі образи більш невимушеними та ефектними!